gulsenmstf Mesa3333 canım ben almadım normal ped vardı ihtiyacım olmadı senin olablirmi bilmiyorum ben 10 gün kanamam oldu 3 gün kanama dgerleei kahve rengi lekelenme şeklinde olmuştu hani rahat geçirdim o yüzden bseybdiyemiyorum al veya alma dye
Mesa3333 gulsenmstf hastanede kalırken biraz fazla olmuştu ilk iki gün ilk gebeliğimde o yüzden risk almaktan korkuyorum eve geçince gittikçe azalmıştı benim de
bebilique Ben şu an 8 aylık 66 kiloyum m beden aldım ama cevaplardan tereddüte düştüm l mi alsaydım diye
gl12cn34 Mesa3333 bu arada boyunuzu belirtseniz daha iyi olur 170 boyunda 85 kilo ile 160 boyunda 85 kilo aynı beden gitmiyor sonuçta
gl12cn34 gl12cn34 ve kesinlikle 2 paket alın ben 1 paket aldım bitince eşim eczanede falan bulamayıp canped marka almıştı dünyanın en kötü ped külodu olabilir hiçbir marka dependin yerini tutmuyor
Minikkalbiiim1 160 boyunda 83 kiloyum L beden aldım karnımı sıkmadı ama bacak aramı hafif sıktı ki doğumuma daha 2 hafta var üzüldüm keşke xl alsaydım doğum sonrası daha rahat olurdu