meelooss Kızlar tetanoz aşısı sonrası bebeğimin hareketlerini hissetmemeye başladım normalde her gün net bi şekilde hissederdim bu durumu yaşayan oldu mu
naneliseker_ meelooss bence alakası yoktur onunla :) haftanız nedir bilmem ama 30 dan önce düzensiz oluyor hareketleri.
Serendipity16 meelooss bende bugün aşı oldum hareketlerini pek hissetmedim ama bu haftalarda düzensiz oluyor diye çok takmadım 19+2’yim
meelooss naneliseker_ 20+5 haftalık daha küçük ama 17.haftadan beri her gün net hissediyordum 2 gündür hissetmedim hiç
naneliseker_ meelooss içiniz rahat değilse saglik ocağına gidin kalp atışını dinlersiniz. Ama dediğim gibi 20.hafta çok erken ben o hafta hissetmedim bile, düzensiz seyredebilir
Shurupp meelooss bende yarın gidin sağlık ocağına kalp atışını dinleyin. Tatlı yiyip kahve içip sırt üstü uzanın belki öyle oynar. Ama bence araya hafta sonu girmeden gidin fazladan iki gün stres yaşamayın derim.
Aysnr11 meelooss Şekerli bişeyler yiyip için sol tarafınıza uzanın eğer yine hareket hissetmezseniz 1-2 gün beklemeyin gidin acile 2 gündür hissetmiyorum diyorsunuz umarım bebeğiniz iyidir 🌸
Mommys20 meelooss hareket hissedip iki gündür hiç hissetmediyseniz neden beklediniz bir şey yoktur allahın izniyle diye düşünüyorum ama neden risk alıyorsunuz bence yarın gidin
meelooss Shurupp kahve tatlı çikolata hepsini denedim dün gece sabaha kadar uyumadım belki hareket eder diye. Dediğiniz gibi yarın sağlık ocağına gideyim en iyisi
Momlia Shurupp sağlık ocağında kalp atışı dinlenebiliyor mu bende iki gündür bir sorun var mı karnım biraz yok gibi hissediyorum kalp atışında sorun var mı diye kafayı yiyeceğim🤦🏻 sağlık ocağında dinlenebildiğini bilmiyordum
gencbir_anne Bence içini ferah tut hiç zannetmiyorum bebişine dokunacağını düzensiz hareketler normaldir ❤️❤️❤️
Serendipity16 Momlia evet dinleniyor bende bugün sordum daha haftan küçük net duyamayabiliriz dedi 20. Haftalardan sonra daha net duyuluyormuş
meelooss Azraannesi kendileri aşı tarihi vermişti bende günüm gelince gidip oldum çoğu hamile bayan oluyor diye biliyorum ama
Azraannesi meelooss kimse bana böyle biseyden bahsetmedi hatta birinci hamileliğimde olmadım bu hamileliğimde olmak istiyorum 19+5 haftaligim
rmyscmc meelooss kendinizi kasmayın bebek hisseder bu sefer beklersiniz oynamaz karnınıza dokunun yer değişerek yatın rahat olun hissedersiniz