Sergul1425 kızlar pazar günü direksiyon sınavım var çok strese girdim heyecan yaptım kalırım diye çok korkuyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 😟
MorKelebek54 Sergul1425 hic korkma guzergah aklindaysa gerisi kolay. Kendi arabaniz varsa eger kendi arabanizla calis bi kac tur yao sonra sure baslatip o sekilde yap. Sanki sinavdaymissin gibi ben oyle yaltim ailede ilk ehliyeti alan bendim kadinlarda hepsini tek te gectim abimlerim helsi 3. 4. De gecti sen dsun o kadar srtesi ama bi okadar da araba kullanmak sevkli ☺️☺️☺️ korkma hic kuuzm oratiklik yaltigin surece stres de yapmasain rahst olursun
Nurr_22_22 Sergul1425 arkadaşlarınla geziyormusun gibi düşün 6 aylık hamileydim ilk sınavda aldım ehliyeti zaten hocayla belli zaman çalışıyorsun eğitim alanını biliyorsun neyi nasıl yapman gerek az çok fikrin oluyor ama basit hatalardan kalmamaya çalış kemer takmayı unutma ya da arabaya binince iç düzeltmelerini yap
ESRAFS Sergul1425 stres yapma canım hoca derslerde benim çok iyi bir sürüş sergilediğimi söylemesine rağmen 3.sinavda alabilmistim. Dünyanın sonu değil. Elbet alırsın..
yarencaliskan Sergul1425 korkma canım ben mide bulantımın pik olduğu zaman girmiştim Allah yardım etti tekte aldım kendine güven strest yapma
Sergul1425 MorKelebek54 güzergah aklımda ama direksiyon hakimiyetim hala iyi değil ya çarparım korkusu ile çok fazla oynuyorum eşim de çok çalıştırıyo ama
Badgirl_ En basit kural sakin olmak sakin olursaniz yaparsiniz heycanlı olursaniz illa hata yaparsınız 😀 arabaya binince komisyon üyelerini yokmuş gibi sayıp sakin sakin aracinizi sürün hız yapmayin hata sayiniz az olur size verilen süreyi güzel değerlendirin hocanızın öğrettiği gibi aracınızı kullanin 😀
MorKelebek54 Sergul1425 kuzum rahat ol. Ben sinca girdigimde yanimdaki hoca kar oluyo iste sinav hocasi adini unuttum onlarin bana dediler ki sanki biz senin arkadasldinjz arkadslarinla oiknige bi yere gittigini dusun dedi sohbet edebilirsin bizimle dedi sirun degil hic yeter ki en onemlisi sinavda oldugunu unutup oyle heycanlanarak araba kullanmaman dedi. Cok kolay ve eğlenceli gecti o hicsnin benimle o sekilde arkadas fibi konusmasi bile beni cok rahstlatti bazi o hocalar cok sert oluyolarmis maalesef o yuzden cok rahstladim o oyle konusunca. Sinav bjttikten sonra sey dedi sifrshi senle yaotik dedi nasil yani dedim simdiye kadar bugun 4. Sinavim bu dedi hic bi gecemedi ilk gecen sensin bugunun dedi o hoclarin o sekilde konjsmasi dahi cok etkiliyo insani. O yuzden sana tek tavsiyet o hocalari kotuyse rahatsiz olduysan onlardan hic muhatapl olma kendi ailenle disari cikmissin gibi hisset dusun. Sonra rahatlicaksin bak emin ol. Bide sinyalere yaya gecidine dikkat et bunlar kirmizi kod zaten arabayi dur kalk yaoarken stop edicek olursan korkma 2 hakkin var arabayi durdurmak icin. Ben bi kere durdurdum korktum aha kaldim sicandan dedim ama sican hkcasi devam edebilirsin dedi. Senin tek yapman gereken aslinda kafanda sinavda oldugunu düşünmemek kalirsan sirf bunun stresi yuzunden heycanindan kalirsin
Kubra-00 Sana tek tavsiyem yavaş git. Bana hocam öyle söylemişti, yavaş git kazanırsın dedi. Öyle yavaş gittim ki kaplumbağa gibi🤣 3.vitese attırdı evet ama hemen düşüyorsun zaten . Yavaş yavaş küçük küçük git kazan👍🏻
Sergul1425 Nurr_22_22 onlarda sıkıntı yok direksiyon çok iyi olmadığı için kvşk çıkışlarında da korkuyorum. size de maşallah valla inşallah bnde alırım
Sergul1425 ESRAFS ayy evet bnde bazen öyle diyorum ama sonra kalınca aynı stresi yaşamak da istemiyorum eşim diyo stres atarsın diye yazdırdım seni ama sen daha kötü oldun 😀
Nurr_22_22 Sergul1425 bal gibi şeker gibi komisyona denk geleyim diye hep dua ettim ben birde kalıp yeniden sınav oarasi vermek istememiştim o yüzden inat ettim
Sergul1425 Nurr_22_22 bnde onun için dua ediyorum valla ya inşallah denk gelir kalırsam sadece sınav parası değil yeni yılla birlikte hepsini zamlı ödeyeceğim
Nurr_22_22 Sergul1425 şimdi ne kadar ücretler ben ehliyeti çıkartmada 1400 TL odemistim kurs 3 bin di toplam 5 bine mal olmuştu 2022 de
Sergul1425 MorKelebek54 inşallah bnde iyi komisyonlar a denk gelirim de sizin gibi rahat sürerim ve geçerim hayırlı olsun sizede
MorKelebek54 Sergul1425 saol kuuzm iyi hoca yani komisyon denk gelmese bile eger ki sohbet edelrse uyarmak istersen uyarabailirsin kafam dagiliyo sessiz olsbikir miyiz deme hakkina sahilsin sinavdan sonucta onlarinda gorevi sohbet etmek degil senin nasil araba kullandigini izlemek. Eger ki gicik denk gelirse uyar sohbet etmeyin kutfen de. Cunku bunu istemek hakkin kuzum basarilar dilerim kuuzm insallah gecersin sinavi ☺️☺️
Asya20203 Üçüncü de anca aldım 😅 ben de strese girince yapamadım normalde iyi yapmama rağmen. ne kadar sakin olursan okadar iyi olur. Park işinde çok dikkat et gerisi kolay sakin ol manuelse durunca bire almayı unutma umarım iyi geçer 🤲 olmazsa da daha çok azimle alacaksın