ozgeecan9 3 kutu elimde var karşı ödemeli göndericem. Ama lütfen gercekten ihtiyacı olana… Bursa Gemlik yakınlarında olan elden de verebilirim
Ulviyedlnn ozgeecan9 bende kullanmayı bıraktım kanamadan dolayı İstanbul sultangazideyim 2 kutu var elimde ama kimse kargoyu karşılamak pek istemiyor isteyene gönderirim
ozgeecan9 Mavimsii_56 eeee lazımmıydııı??? Raporu olmayan yada sigortası olmayan isteyebilir güncel fiyatını biliyormusun?? Da kargo parasına denk geliyo diyosun
Merve1414 Ulviyedlnn ben alabilirim alan yoksa raporlu olamam rağmen baya para ödüyorum kutu başına 170 TL ödüyorum ve daha 16 haftaligim bolu merkezde oturuyorum karşı ödemeli gönderirseniz başka isteyen olmazsa almak isterim
Nazcelkk Ulviyedlnn merhabalar İstanbul Avcılardayım.. karsı odemeli gönderirseniz iğneleri ben alabilir miyim
Aysnr11 Merve1414 Geçen gün küçük bir kutu kargo gönderdim bir avuç kadar anca vardı 167₺ kargo ücreti ödedim 3 kutu en az 300-400 alırlar kargo ücretleri çok zamlandı bilginiz olsun
Ulviyedlnn Merve1414 PTT ile İstanbul’dan vana ablama kargo gönderdim bayagida ağırdı en fazla 100 TL ödedim adres bilgilerinizi mesajla yazın bana telefon numarası vs gönderim yaparim tabiki elimde kalıp çöp olacağına faydası olsun
Birminikannesi1 Benim elimde de 2 kutu var İstanbul Avrupa yakasında havaalanina yakın oturuyorum isteyen olursa kargoyla da gönderebilirim yakın olan varsa elden de temin edebilirim