cicek867 cicek867 Meltemkoruyan benim doktorum dışarıdan en son 20\25 arası dedi ama zamlardan önceydi zamlı halini merak ediyorum doğrusu
Meltemkoruyan cicek867 benim doktorum dışarıdan doğumda şubat 2 gibi görünüyor bakalım bana da 22 demişti dr asistanım ama yılbaşı zamları illa etkiler , bu ücrete dahil olan şeyler varmış foto organizasyon kuaför vs belki onları çıkartırsak düşer diye düşündüm
cicek867 Meltemkoruyan benimde dışarıdan doktorumm yalnız zaten fotoğraf çekimi va dahil değil dış kurum doktoru olduğunda bilgin olsun canım bakalımm bende merakla bekliyorum Ocak 15 Şubat 1 arası bekliyoruz bizde
gokcemeeric Moms_k Bülent kayhana gidiyorum fsm istasyonunun orda yeri. Muayene ücreti nakit 1000 tl olmuş yeni yılda. Pembe mavi ve jimerle çalışıyor. 2024 fiyatları : Pembe mavi : 34.000 Jimer 32.000 olmuş
cicek867 gokcemeeric bunlar güncel fiyatlar mı pembe mavi 34.000 Kasım ayında aldımm şuan ki fiyatı çok daha fazla
Meltemkoruyan cicek867 ben öğrendim 37 binmiş dışarıdan doktorla beraber fiyatı ama yazan tüm ekstralar kapsıyor dedi sekreter
Ysmn-08 Aysglzkrt sadece normal ve sezeryan doğumu, 1 gün yatışı, bebeğin ilk tahlilleri topuk kanı gibi şeyler, kuaför geliyormuş saç ve makyaj yapıyormuş paketin içinde bir de bebek kuvezi 30 günlük herhangi bişey olursa kullanılıyormuş.
Ysmn-08 Aysglzkrt bi paket daha var bunların dışında 9 muayene ve oda süsleme kapı süsleme de olan şuan fiyatlar değişti.
Ysmn-08 HatunKisi benim aldığım paket 17250₺ di şuan 22500₺ olmuş mart’ta tekrar zam gelecekmiş muayene ücretleri şuan bin TL yi geçmiş.
cicek867 Meltemkoruyan evet bizde fiyat aldık canımm doğumu bekliyorum artık amaa bana doktorum çekim vs dahil demedi sormadım da doğrusu doktorumdan aldım fiyatıı sen kurumdan mı aldın
cicek867 Meltemkoruyan epey artmış bu arada 38 40 arası dedi doktorum 25 bine fiyat almıştım aralıkta som haftasıı 🥹 sizin doktorunuz kim acaba
Susaminnannesi Moorbit merhaba 2000 tl şuan muayene fiyatı, jimer doğum 36.000 tl Pembemavi 41.000 tl
Ysmn-08 Ruhal valla biz 17250₺ almıştık şuan benim aldığım paket 22500₺ olmuş mart’ta tekrar zam varmış.