Moms_k Bursada hangi doktora gidiyorsunuz ve özel hastanedeki doğum paketleri hakkında bilginiz var mı
Mucizem24 Moms_k Fsm de özel muaynanesi var Oktay Altuna gidiyorum canım nakit 700 lira muayne ücreti doğum fiyatları hakkında henüz konuşmadım
Denizs16 Moms_k Medicana Fatma sezgine gidiyorum çok memnunum benim sağlık sigortam var ama en son fiyatlar 25 bin civarıydı yılbaşı sonrası ne olur bilinmez kesin artar fiyatlar
beyzzesen Moms_k Ayşegül İltaç Akkurt’a gidiyorum. Fsmde özel kliniği var, 800 TL muayenesi. Burdan tavsiye ile gitmiştim ve çok memnunum
_almirasmom Moms_k fsm ozel klınık barıs korkmaz muayne 800 dogum 20.000 suan ıcın medıcabılde dogum yaptırıyor
Karahaninannesi Mucizem24 hangı hastanelerle anlasması var acaba oktay hocanın doğum ücreti nekadar konusursanız yazabılırmısınuz fıkır olsun
Meltemkoruyan cicek867 fiyat bilgisi alabildiniz mi benimde nilüfer dorulta olacak doğumum ancak fiyat alamadık henüz
Ysmn-08 Ben hayat hastanesinde doğum paketi aldım. Muayene içinde değil şuan muayene 700₺ yılbaşından sonra artacak.
Mucizem24 Karahaninannesi Ekim ayında arkadaşım medicabilde oktay hocayla doğum yaptı 16.500 e ama ocaktan sonra fiyatlar uçacaktır maalesef. 35. Haftamda konuşucam buraya da yazarım mutlaka şubat sonu doğum olacak nasipse 🙏🏻🫶🏻
Yagmurakyurek Moms_k bursa yıldırım Doruk hastnesine gidiorum doğum paketinden haberim yok ama mutlu kilciler doktora gidiorum başından beri memnunum
Emossh Ben jimer hastanesi doç. Dr. Bilge çetinkaya ya gidiyorum riskli gebelik doktoru muayene 1500tl sezaryen doğum 33bin tl
kizannesi16_ Jimer Fatma Nuray altiner muayenesi 900 TL çok ama çok iyi bir doktor .doğum 2023 fiyatı 22 bindi. Yılbaşından sonra ne olur çok merak ediyorum
Ulass Moms_k fsm Rabia nizam muayenehane var 1100 TL muayene ücreti ben ssvd yapıcam nasipse şu an 28 bindi yeni fiyatlar ocakta belli olacak
HatunKisi Hayat hastanesine gidiyorum. Doğum paketi almıştım 3 ay önce 9 muayene hakkı ve bir çok pakete dahil olan detaylarda içerisinde 23.300₺ ödedim. Ocak ayında fiyatlarda değişiklik olacağını söylemişlerdi.
Ysmn-08 HatunKisi benim aldığım paket 17250₺ di şuan 22500₺ olmuş mart’ta tekrar zam gelecekmiş muayene ücretleri şuan bin TL yi geçmiş.
cicek867 Meltemkoruyan ne zaman olucak acaba biz Ocak ayı içinde bekliyoruz dokturunuz dış doktor mu kurum mu
cicek867 cicek867 Meltemkoruyan benim doktorum dışarıdan en son 20\25 arası dedi ama zamlardan önceydi zamlı halini merak ediyorum doğrusu
Meltemkoruyan cicek867 benim doktorum dışarıdan doğumda şubat 2 gibi görünüyor bakalım bana da 22 demişti dr asistanım ama yılbaşı zamları illa etkiler , bu ücrete dahil olan şeyler varmış foto organizasyon kuaför vs belki onları çıkartırsak düşer diye düşündüm