Beeyzanurr başka şeyler de var. Üst düzey dikkat etmek gerekiyor. Sizin plasentanızın konumuna göre doktorunuzun anlatması lazın. Benim başımdan geçenler maalesef kötü. Henüz erken haftalarda bu teşhis pek konulmazmış yukarı çıkma ihtimali var diye. 11. Haftamda çok yoğun kanama ile 4 gün hastanede yattım. Bebeğin eşi aşağıda dediler. 18. Haftaya kadar işe gitmem yasaktı. Ev işi yasak, eğilip doğrulmak yemek yapmak yasak. Annem baktı bana. 18. Haftada 3 cm yukarı çıktı ve işe başladım. Ufak ufak kendi işlerimi gördüm. 2 güne yayarak temizlik yaptım. Şuan 25. Haftam 38 mm oldu mesafe. İnşallah daha da çıkar. Şuan temizlik yemek yapıyorum. Her plasentası aşağıda olan kanama yaşayacak diye bir şey asla yok. Aylardır forumda benle aynı durumda olan arkadaşlar edindim. Kiminin hiç kanamadı . Kanamasa dahi onlarda istirahat ediyorlar. Biri hatta geçen doğum yaptı. Doğuma kadar çıkmadı plasenta. Sezeryan doğum yaptı araştırma hastanesinde. Kan takviyesi falan yapıldı. Gayet sağlıklılar şükür 🙏