Halimeo kubraaa123 malesef akıntı bende de var canım mide yanması bu kemik batması valla bı kalkiyorum sanki bütün kemikler kırılmış çok kötü acıtıyor
kubraaa123 Halimeo ben geve uyurken bi de şekilden şekile giriyorum yatmamam gereken bütün poziyona giriyorum sonra sabah ağrılarla kalkıyorum 😂
Cnuryasar 21+4ten selamlar🩷 bu saatte beni uyandıran bir prenses kızım var🩷 2 gün önce tetanoz oldum hafif kol ağrım var kızçede uyutmayınca dedim buraya geliyim🩷 bizim 20+3 te detaylımız vardı en son 400 gramdık sonraki 26 ocakta🩷
annelik_4 Cnuryasar detaylıya kaç kez giriliyor ki bana 18.haftada doktorum direk detaylıya gir dedi hatta detaylidaki doktorda bana daha erken dedi ama kadın doğum doktorum beni gönderdi dedim
ozgekader Bekledigimmucizemm ya bende aynıyım nefes alıp vermekte yürürken falan zorlanıyorum ama Şuanki sorunum doymuyorum aslında doyuyorum ama hep bişeyler yeme derdindeyim iki hafta öncede ağzıma lokma süremiyodum 😄
Bekledigimmucizemm ozgekader bende 56 yla öğrendim 63 kiloyum şu an 7 kilo almışım bakalım sonuna kadar kaç kilo alıcaz 😂
ozgekader Bekledigimmucizemm Allah bilir kaç oluruz ama bence normal gidiyo kilo alışlarımız aşırı aşırı değil gibi geldi bana
Cnuryasar kubraaa123 evet canım mümkün mertebe aç olma bebeğin pozisyonuna bağlı ilerliyor detaylı çünkü doktor göremezse biraz uyu tatlı ye diyor mola verebilir. Sıkışık olma rahat olsun karnın rahat edemezsin uzun süren bir izlem çünkü
miranatlas kubraaa123 bence tok olmak daha iyi ben aç gitmiştim bebek asla başını döndermedi herkesin yarım saatte biten işlemi bende 2 bucuk saat sürdü hatta yarım kaldı tekrar gittim. O kadar yürüyüş yaptırdılar şeker yedirdiler ama fayda etmedi. 2.de tok gittim çok kısa sürdü
Bus194 Mineartcc evet benimde öyle 22 haftalık oldu bir çözümünü bulamadım otururken bile sıkışıyor sanki göbeğim sadece uzanmak rahatlatıyor 😔
Mineartcc Bus194 ben artık rahat yatamiyorum da kasilmalarim cogaldi magnezyum başladı doktor geçen hafta , en kısa zamanda etki göstermeye başlasa keske
Zeehraaaa Kızlar 23. Haftadayız bebeğim kız ve bazen vajinanin az üzerinde hareket ediyor sizler yaşadınız mı bu durumu
Mineartcc Zeehraaaa ben de aynı haftadaym genelde karnımın sagini tekmeliyor ama gecenlerde alt karnımda hareket etti normal olduğunu düşünüyorum
Ftsysf Zeehraaaa evet ama ben hareketlerini çok az hissetmeye başladım iki gündür 22+1 de normalmi gün boyu hissetmedigimdd oluyor
Zeehraaaa Mineartcc baya bir araştırdım da normalmiş böyle şeyler rahîm kendini doğuma hazırlarmis ve genelde kız bebek de öyle olurmuş. Bide bebeğin yeri geniş olduğu için her yere vururmus bende hareketler artık çok sert ve sık 😅😅
mysa26 Hafta bitmek üzere. İyiyim çok şükür bir sıkıntı yok. Kendimi yorunca belim ağrıyor, akşamları çok yersem nefes almakta zorlanıyorum ve çok şişiyorum. Bir de hafiften mide yanması oluyor acı ve baharat tüketirsem
Elifttk kubraaa123 23 haftalık ıkızler nefes almakta zorlanıyorum uyuyamıyorum karnım ole aman aman çıkmadı kılo almaya başladım ara ara mıgde bulantım oluyo oynuyorlar artık hıssedıyorum detaylı ultrason ve tetanoz aşısını oldum
Mineartcc Zeehraaaa aynen normal ben de geçen cuma detayliya girdim kasilmalari vs de söyledim magnezyum başladık ama onun sık oluşu Bi rahatsiz edici haa birde kızımın ozellikle gece ve sabaha karşı idmana başlaması biraz zor 😅 Ay saglikli olsunlar da çok tatlı duygular bunlar