xhbgns YesimAykut Olmayınca gerçekten de olmuyor, vardır bir hayır veyahut vardır bir sebebi diyelim ama aşılama en azından olumlu dönüş sağlamış size umarım bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olur 🙏🏻
Melekprenses Ecexxxxxx yaptınız mı normalde yumurtlamadan 12 gün sonra test yapın deniyor adete 6gun kala erken testler var ondan yapabilirsiniz. Kaset testte çıkmazsa üzülmeyin adete daha var çünkü
Laylalaylay Ecexxxxxx ama sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi olur, akşam çıkmayabilir, ben uyanır uyanmaz yapmıştım ona rağmen çok silikti 🥰
Sudenaz0105 Ecexxxxxx ama insan erkende öğrenince daha çok korkuyor canım adet günü resmen bütün gün yattım kanama gelecek mi birşey olcak mı diye hala daha doktora gidemedim göremediğim için içim rahat değil🥺
Ecexxxxxx Sudenaz0105 haklısın kuzum her türlüsü zor ama olsunda bende yatmaya razıyım sağlıkla kucağına al inşallah bir sıkıntı olmaz 🙏🏻🙏🏻
1prensesannesi__ Ecexxxxxx adetimden onceki 4 Gündü çatlamanin 10. Gunu son iliskinin 11. Günüydü cok silik pozitif gordum bir gun sonra kan verdim 71 cikti
Ecexxxxxx 1prensesannesi__ ay evet hatırlıyorum sizi bende de öyle olur diye ümitlendim ama olmadı bir yanım buruk bir yanım bekle diyor napalım elden bir şey gelmiyor 🥲