Ebruli_08 Kızlar bugün 33+5 günlük hamileyim Cumartesi günü sancılarım oldu serum ve nidilat ile durdurdular Bu gece yine kasılmalar ile birlikte acile gittim 20 dakika da 4 kere sancı çıktı yine serumla durdurdular Şu anda evdeyim benim gibi olup ileri haftaları gören var mı ☹️
Mercimeek Ebruli_08 aşkım 29 dan beri yatıyorum bende 2 dega hastanede yatmak zorunda kaldım hatta :) bolcaaa su iç ayağının altına koy yastıkları hiç kalkma çişini yap ama😃 sancın için nidicard veya adalat vermiştir ihmal etme düzenli iç streste yapma :) ben de 34 deyim şuan ara ara hala sancılarım oluyor hatta benim sancım 100 den aşağı da olmuyor ama içini ferah tut 😇 ciğer geliştiricin yapıldı mı ?
Nur_50 Ebruli_08 34+3 benimde 3 kez nts sancı çıktı ama doktorum düzensiz sıklaşınca veya suyun gelirse bekleme gel dedi
Ebruli_08 Mercimeek yaa bana nidilat ve adalat vermedi iki tane doktor da neden bilmiyorum Ciğer geliştirici vuruldu canım Suyu da en az 3 litre içiyorum İnşallah 2-3 hafta daha dayanır
Mercimeek Ebruli_08 alla alla ama sancılarını durdurması gerek çok küçük daha bebişin 37 yi bul en azından kuzum kalkma çok dinlen biri gelsin yanına yemek felan yapmaya zorlu bir süreç ben psikolojik olarakta çok yoruldum
Ebruli_08 Mercimeek şu anda durdu canım bakalım inşallah tekrar olmaz Ben Serklajlıyım en başından beri yatıyorum yine yatarım kuzum
Dlrshn Benim de 34+2 nstde kasılmalarım çıktı dün. Doktor ciğer gelistirici vurmadı . Yat dinlen bol su iç dedi . Stres yapıyorum sanırım daha çok kasılmam oluyo gibi hissediyorum dünden beri .
Mrvcakatt Ebruli_08 nidicard ve ya benzeri ilac kullaniyor musun , benim baya bir kasilmam karin sertlesmem oluyor. O ilaci kullandigimda geciyor , nstde sancim da cikmadi. 28+1da hastanede yattim ciger gelistirici falan da vuruldu. Suan 35+0ım
umrumdadegil Ebruli_08 aynen öyle canım malesef🥲 bol bol yatıp dinlen bol su iç fazla iş güç yapmaya gelmiyor sancılar başlıyor
Mrvcakatt Ebruli_08 bir sor ,35 im 37 haftalikken birakacagim , ama benim kasilmam falan cok oldugu icin verdi obur turlu dogardi sanirim