Mercimeek akli çok fazla zam yapıyorlar birde ben çok memnun değildim açıkçası onu bıraktım sonra şehire gittim bir süre doktor ararken sonra burcu hocayı buldum çok memnunum
akli Mercimeek orda ne kadar muayne ücreti ben çok memnunum doktordqn ama gittikçe zam yapıyorlar sadece o kötü
Mercimeek neslim1995 perinatoloji için işte bir tarih alıyorsun ama ne kadar erken o kadar iyi randevu bulmak çok zor oraya
neslim1995 Mercimeek bende şehir dışından geleceğim adanaya kısmet olursa da o yüzden bu kadar ayrıntılı soruyorum kusura bakmayın 😊
mhmtsmy neslim1995 sürede bir sıkıntı yok,gayet ilgili …Doğum ücreti yenilendiği için siz arayıp sormanız daha doğru olur.
Ciceklibahcee Mercimeek yüzde kaç indirim yapıyorlar bizde de eşim adliye çalışanı diye %20 yapıyorlar 679 ödemişim geçen hafta yine zam gelmiş ya bir öncekinde 620 mi ne ödemiştim
Ciceklibahcee asell13 bizde 13 ocakta tam 21+0 oluyoruz Normalde aynıymışız geç döllenme diye tarih değiştirilmişti 🙈
Ciceklibahcee neslim1995 1800 dü Hakan hoca 2500 dediler 2024 gebesiyim diye ebru tarım da 2500 den 3850 ye çıkarmış
Ciceklibahcee neslim1995 siz kaç haftalıksınız 17 haftalıkken randevu alırsanız verdikleri fiyatı sabitliyorlar