Ciceklibahcee asell13 bizde 13 ocakta tam 21+0 oluyoruz Normalde aynıymışız geç döllenme diye tarih değiştirilmişti 🙈
asell13 mhmtsmy enfeksiyon ve ciğerleri gelişmemişti biri 34 biri 36 haftalık doğdu. Nasip malesef çaresi yok bişeler bahanesi oluyor rabbim böyle layık gördü
001ilknursvs Aytug0101 şehir hastanesinde genel olarak iyi ama sürekli aynı doktor denk gelmiyor randevu bulmak çok zor gülsüm hanım çok iyiydi ilgi konusunda diğerleri çokta ilgilenmiyor açıkçası
Mercimeek neslim1995 önce kadın doğum için muayene oluyorsun yeşil aşan mı kırmızı alan mı ne açıyorlar o şekilde randevu alıyorsun kuzum
001ilknursvs neslim1995 Kadın doğum doktoru haftasına göre yeşil alan açıyor perinatoloji bölümü için ama mümkün olmuyor randevu bulmak o yüzden ben dışarda özelde yaptırmıştım
neslim1995 mhmtsmy nasıl bakıyor memmunmusunuz doktorunuz hakan bey mi? Bu arada sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın ☺️
mhmtsmy neslim1995 teşekkür ederim .gayet memnunum .normal doğum destekleyen bir Dr ama ben grip oldum o yüzden vazgeçtim sezeryan olucam bu haftaiçi
neslim1995 mhmtsmy doğum ücreti ne kadar acaba bide uzun muayene ediyor mu yoksa kısa süre mi bakıyor
Mercimeek akli çok fazla zam yapıyorlar birde ben çok memnun değildim açıkçası onu bıraktım sonra şehire gittim bir süre doktor ararken sonra burcu hocayı buldum çok memnunum
Mercimeek neslim1995 perinatoloji için işte bir tarih alıyorsun ama ne kadar erken o kadar iyi randevu bulmak çok zor oraya
mhmtsmy neslim1995 sürede bir sıkıntı yok,gayet ilgili …Doğum ücreti yenilendiği için siz arayıp sormanız daha doğru olur.