Annesii23 3438FG benimki de Şubat ortası gibi doğacak. Ben astronot mont almadım ilk kızımda almıştım hiç kullanışlı değildi giydirmesi çıkartması. Hava çokta soğuk olmayacağı için peluş tulum aldım daha ince ama onu giydirip bi battaniye sararsak gayet yeterli olur
3438FG Annesii23 Hiç böyle düşünemedim hiç. Alışveriş yaparken heyecanla hepsini aldım 😂 değiştireceğim artık 😂
SeymaSimsek 3438FG bende almadım. Aldığım kıyafetleri hep mevsimlere göre hesaplayarak aldım. 1 yaş ile değiştirebilirsiniz bence de. Her şeyin küçüğü daha sevimli görünüyor o yüzden heyecanlanmak çok normal ☺️
3438FG SeymaSimsek Kesinlikle öyle minicikti, o kadar heves ettim ki düşünmeden aldım. Dediğiniz gibi değiştireceğim inşallah. Çok teşekkür ederim ☺️ Bu da tecrübe olmuş oldu bana 😂
Mucizeolsuun Kışlık mont veya peluşlu tulum almadım arkası yaz olduğu için ve zaten fazla cıkmayacağımız için gittiğimiz her yerede arabayla ulaştığımız için gerekli Görmedik şuanlık ☺️
3438FG Mucizeolsuun Ah ah tecrübesizliğime denk geldi. Ayak ucumda olsa gitsem değiştirsem hemen 😂 İstanbuldan almıştım. Artık kargo yaptıracağım annem değiştirecek 🤷🏻♀️
3438FG Seher1616 Pançodan aldım. Konya’da yerini bulursam değişir mi acaba ? Hiç aklıma gelmedi valla, şimdi siz diyince olursa gidip değiştireyim fikriniz var mı bu konuda ?
Evremoz 3438FG bence mont tarzi seyler 1 yaş itibari ile alınmali ya da daha doğrusu yürümeye başladığı zaman alınmali ,yuruyemen bebek zaten battaniye ile sarilip taşınıyor ama yurumeye baslayinca böyle bir seçenek olmuyor artik montu olmasi gerekiyor ki usumesin.
Seher1616 3438FG evet sizin orada da şubesi vardır büyük ihtimal googleden bakın hatta numarası da vardır arayıp sorun büyük ihtimalle değişirler iade bile edebilirsin
Yeliz34 3438FG değiştirme imkanınız varsa değiştirin yerine başka bişey bakın çocuklarımız ilk bahara geliyor hemen hemen çok uzun süreli giyemez yazık olur o yüzden bende uygun fiyatlı bişey baktım
Minikbiranneem 3438FG canım bence değiştir tulumu büyüğüyle eğer imkanın varsa şubat 2023 te doğum yaptım giydirebileceğini sanmıyorum hele 6 aylık hiç giydiremezsin kızım şuan 10,5 aylık 1,5 yaş astronot tulum giyiyo
3438FG Minikbiranneem Pançodan almıştım. Onları arayacağım yaparlar mı acaba diye. Teşekkür ederim ♥️