emirasafMom alakası yok benim eltim ilk çocuğunu sezaryan yaptı çocuğu daha 10 aylıkken 2. Ye hamile kaldı onuda normal yaptı eskidendi o beklemeler teknoloji ilerledi

Zhra- aa ne güzel inşallah benimde normal olur yeni dogum yaptim ilerleyen zaman çocuk istiyoruz tekrar inşallah normal olur benimde

DENIZ_55 hıc yok sa 6 yada 7 ay sonra bebek için işlemlere baslayin 9 ayda bebek dersek 1 yıli geçmiş oluyor yani dikiş sıkıntı normal olsaydı hemen başlayın derdim ama sezeryan malesef zaman istiyor

DENIZ_55 bende 30 ocak 2023 de sezeryanla doğum yaptım 30 haftalıkdı bebeğim iki gün sonra kaybettim, 3 ay sonra kontrole gittim doktorum korumayı bırakabilirsin dedi çok sükür o ay hamile kaldım şimdi 35 haftalık hamileyim 1 yıl dolmadan ikinci sezeryanı olucam çok şukur bir sorun yasamadım ama yine de doktorunuza sormakta fayda var

_mustafa_yasemin aynen doktor gözetiminde zaten hamile kalabilirim oda oyke dedi kendini hazır olunca bana de ona göre yol alalim dedi basın sagolsun cennet yavruna doğacak olanada rabbin gününde sağlıklı binsekilde kucagina almayi nasip etsin inşallah

DENIZ_55 canım çok üzüldüm başın sağ olsun öncelikle aradan 1 1buçuk sene falan geçmesi gerekiyor

Ben şubat ayında doğum yaptım Nisan da tekrar hamile kaldım ilk bebeğim 1 hafta yaşadı baktım ona sonra vefat etti suan 9. Ayımızdayıx ikinci bebeğimi kucağıma alacam inş iyi düşünün iyi olsun çok şükür kötü birşey olmadı
          Sımsıkı sarılın olduğunda evladınıza

Momcrn sagol teşekkür ederim canım evet doğrudur tekrar hamilelik dusunursem doktor ne derse o olacak tekrar aynı şeyleri yaşamamak için

Erbil21 senin adinada üzüldüm başın sagolsun canım bunuda sağ saglim kucağına alirsin inşallah 🥰

DENIZ_55 benim çok şükür diyim hiçbir şekilde sorun olmadı. Hatta Instagram’da bir hesap var fratkumru diye. Kadın üç aylıkken hamile kalmış diğer çocuğuyla aynı gün doğurdu yani iki sezeryan arasında bir sene var sanırım ikinci üçüncü gün ayaklanmıştı. Allah sizinde gönlünüze göre yeniden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

DENIZ_55 doktorlar iki yıl diyor ama burda 3 ay sonra hamile kalanı bile gördü bu gözler

Bende geçen sene kaybettim 37 hafta doğurdum hiç bir sorun yokken 3 gün sonra vefat etti bebeğim çok zor günler geçirdim bebek istedim genetik yaptırdım 5 ay sonra üstüne hamile kaldım suan 37 haftalık olduk dikişlerimde ara ara ağrım var bebekle alakalı birde ilk başta kanamam olduğunuzun çocukta gelişim geriliği var 2 hafta kadar haftaya alacaklar insallah ama korkular çok daha büyük oluyor önemli olan psikolojikmen hazir olmak canım bunu söyleyim hamile kalmak değil de korkular olumsuzluklar olabilir bunu kaldirabilirmisin tekrar benim ilk gebeliğimde hiçbir sorun yoktu bunda kanamam felen oldu biraz üzüldüm insallah sonu güzel olur bekliyorum korkuyla 1 hafta kaldi

DENIZ_55 başınız sağ olsun. Elbette yine bebeğiniz olacaktır. Allah nasib etsin inşallah. Tekrar sezaryen olacaksa 12ay sonra gebelik düşünün. Ssvd isterseniz en az 24 ay sonra hamilelik düşünülmeli. Ama şu da var ssvd isteseniz bile illa olacak diye bsy yok riskli Bi durum olup sezaryene alınma durumları olabilir. Siz şuanda kafadan Bi 1sene hamilelik düşünmeyip iyice kendinizi toparlayın.

e_blue_sky_a benim tekrar hamile kalmam tek bana bağlı değil doktorum ne derse öyle hareket edeceğiz onun gözetiminde hamile kalacağım hem ben hem bebeğimin için teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için 🥰