Melike_4949 sasha ben hep eşimle uyuyorum canım pazartesi günü benim doğum inşallah doğum için gün aldıktan sonra başladı bende ya sağlıkla gelsinler inşallah 💗
sasha Melike_4949 inşallah kardeşim, ben de artık yanından hiç ayrilmayacam eşimin. Çok az kalmış doğuma rabbim en güzel şekilde kavuştursun seni yavrunla, bana da 10 ocak gibi diyolar bakalım hayirlisi❤️
Zepeliz sasha bu gece bide hep bebeğimle ilgili rüyalar gördüm bu durum daha da can sıkıcı, şu günleri atlatmak istiyorum bi an önce
sasha Zepeliz normalmiş canım doğum korkusu ben dün eşimle dışarı çıktım biraz dolaştık tiyatroya gittik eve gelince film belgesel izledik, Çocuk gelişimi kitabı falan okuyorum, kafanı dağıtmaya çalış 🙏
Ilba_34 sasha uyuyabilmene sevindim canım 😊 dinde de vardır şeytan en çok evli çiftlerin arasını bozmaktan hoşlanır eskiler küs olsa bile yatak ayırmamasının hikmetleri var demek ki o yüzden ben o konuda hassasım içime bi vesvese gelince şeytanın söylediğini bilirim karı koca arası ne kadar muhabbet sevgi ve saygı varsa ev o kadar bereketlenir pozitif enerji dolar melekler daha fazla korur kollar o evi 😊