zhdcck Melliisaa ben mide bulantısı yaşamayanlardanım 😅 birkaç gün akşamları bulantım oldu o kadar 🙂 normalde diş fırçalarken bile bulantı gelir bana ama nasıl böyle geçirdim ilk 3 ayı şaşkınım.. inşallah geçer sizin de tamamen rahatlarsınız
Melliisaa zhdcck maşallah harika afedersin benim gegirince bile kusasım geliyor zor gerçekten inşallah biran önce geçer 😏
amayinedeiyiilerledim Melliisaa hele emzik Biberon hep mavi ya da pembe. Ben bekleyeceğim. Salı günü kontrolümüz var inşallah gösterir🥹😅
Melliisaa amayinedeiyiilerledim Ay inşallah bizlere de haber et hangi şehir hangi hastaneye gidiyorsunuz ☺
zhdcck Melliisaa sorma sadece kıyafetle bitse iyi beşiği arabası osu busu derken biraz belimiz bükülecek😅
amayinedeiyiilerledim Melliisaa Burdur Devlet Hastanesi takipliyim ☺️ burda hiç karşılaşmadım Burdurlu biriyle, küçük yer tabi etkisi vardır 🙂
Melliisaa amayinedeiyiilerledim Inşallah çok güzel bir doğum hikayeniz olur küçük yerin güzellikleri de var istanbuldayım ben çok kalabalık ve hastaneler yeterli hijyen de değil 😐
amayinedeiyiilerledim Melliisaa ay amin hepimiz için öyle olsun🤲🏼 evet o konuda rahatım şükür. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı ☺️💐
seizetheday Melliisaa evet ben öyle yaptım 🤗zaten siz de tecrübe edinirsiniz bana mesela çorap giydir bişey giydir vs çok dediler oğlum çok terliyordu bence terlerse daha çok hasta olma ihtimali vardı kendimce giydirdim sizde de öyle olacaktır annelik içgüdüsüyle 💕
Ozlem5354 Melliisaa 35. Haftadan selamlar 🥰 nasıl uykum var ama sırt ve bacak ağrımdan uyuyamıyorum 🥹 2. Gebeliğim oğlum olacak yine ❤️ Ondan pek bir şey almama gerek kalmadı.
Merve1414 Melliisaa bugün cinsiyet için gittim doktor erkek gibi dedi 3. Kez oğlum olacak pek emin değil doktor ayrıntılı ultrosonu bekle %55 dedi her yerini gösterdi bı net orayı göstermedi dönüp duruyor dedi ben bu tarz şeyler almayı düşünüyorum Hazirana denk geliyor kurban bayramına onun dışında alt üst uzun kollu zıbın takımlar almayı düşünüyorum kısa kol yerine uzun kolu zıbın doydirmeyi düşünüyorum icine ince batraniyede ortersem havaya göre bı sıkıntı yaamam diye dusunuyorum