Kızlar yaptırmak istiyorum ama çevremdeki herkes çok gereksiz diyor insanlar yiyip yiyip çöpe atacaklarmış 😂 bilmiyorum hatıra olsun istedim çikolatadan soğuttular

Bende şerbet yeter diye düşünüyorum görümcemler de gösterisi seviyor biraz yaptır süslü süslü diyolar bende gösterisi seviyorum ama boş masraf geliyo bana ya şerbet yeter aman yanına da lokum belki ya da badem şekeri düşündüm daha uygun fiyatı tüllere koyup üstüne de hosgeldin bebeğim yazsak diye düşünüyorum ama ona da nişan süsü gibi olur dediler lspwlwlw

Yenianne7 yastık kapı süsü vs yaptırdım hep isimli hastene cıkısı 😂 bi o kaldı yaptırmasam da olur mu ki hsshha

annesinincivcivi1 Ama olmaz en önemli detay o 😂😂 İçinden nasıl geliyorsa öyle yaptır kimseye aldırış etme, bende hiç birini yaptırmadım ama çikolata yaptırcam çikiletta kırmızı cizgimdir 😂😂😂

Yenianne7 ahahahahhaha😂😂😂 bazen düşünüyorum yaptırıpta koca tarafına mı yedircem shshshhs anne tarafım az zaten

annesinincivcivi1 😂😂 Yarısını sakla dolaba git gel ye doğumdan sonra koca tarafina verme 😂 Hele bana ne demeli gurbetteyim ne ana tarağı var ne baba tarafı gelecek gidecek toplasan 15 kişiyi bulmaz ama ben 100 tane çikolata yaptırcam bak şimdi yazınca mantıksız geldi en iyisi ben bunu 50 ye indiriym 😂

annesinincivcivi1 evime yakın bi pastaneye yaptırdım 100 tane çikolatayı 500 tl ye yaptırdım gökkuşağı resmi var altında da Hoşgeldin Arven Alara yazıyor çok tatlış oldu yarın teslim alacağım

Yenianne7 ay bende 100 adet yaptırcam benimde öyle gelenim gidenim çok olmaz ama gelen 100 kişiye bedel insanlar alırken bir tane de almazlar 🤣

annesinincivcivi1 çikolatasının tadına bakarak aldım da o yüzden eşiminde benim de ailem uzakta en yakınlarımız ve iş arkadaşlarımız gelecek o yüzden iyi birşey olsun istedik. İlk doğum heyecan da var şimdi abarttık galiba biraz 😅

annesinincivcivi1 ben çikolatamı kahve dünyasından alicam, özel olarak Lavanta kesesi yaptırdım hastaneye gelenlere vermek için. Çikolata evet yenilip atılıcak cope o yüzden kahve dünyasını tercih ettim