Hvv68 Avakado başta kötü geldi ama sağlık açısından çok faydalı. Ben artık kahvaltı da az birşey doğrayıp yumurta, peynir ile birlikte yiyorum. Salatanın içine da az birşey dogruyorum. Bir tane avakodo 5 gün gidiyor
Churcill Zeybal34 yarım avokadoyu kuşbaşı gibi dilimliyorum biraz sarımsak karabiber tuz limon zeytinyağı 💕 ya da peynirle püre haline getirdikten sonra sos gibi yapıp ekmek üstüne sürüyorum baharat da koyulabilir isteğe göre
Gizmooo Zeybal34 mutlaka dene bende pek yiyemiyordum ve yumurtayla pek aram yoktur hamileliğimin ilk zamanları anca böyle yiyebiliyordum hatta daha bu sabah bile yaptım 😅🥰
Annesinin1tanesi Zeybal34 sabah kahvaltıda süzme peynirle yiyeblrsn bnde yiyemezdm şimdi vazgeçilmez ikili bnm için
Mercan_35 Zeybal34 ben çiğ bile yerim onu çokkkk seviyorum. Ama damak tadınıza göre baharatla tuzla vs… lezzetlendirebilirsiniz. Ben yoğurdun içine ezip öylede yiyorum 🥑
Birminikannesi1 Zeybal34 kahvaltıda içine yarım tatlı kaşığı bal ve ceviz ekleyerek yiyordum güzel de oluyor
Zeybal34 Yazılanların hepsini tek tek deneyeceğim. Okunurken güzel geliyor. İnşallah yaptığımda da güzel olur.😊🌹
Gzdesri Nefret ettiğim şey şuan vazgeçilmezim oldu hemen yazayım öncelikle aşırı yumuşamış olması gerekli. Yarım avokado 1 tatlı kaşığı dolusu labne yarım limon suyu tuz pulbiber karabiber hepsini el robotunda çekiyorum püre oluyor sonra ekmek üstü misss gibi yiyorum 🥰❤️❤️❤️❤️
umrumdadegil Zeybal34 avokadoyu ez labne peynir tuz sarımsak rendele hafif karabiber içine istersen biraz da limon sık karıştır 🥰
Kubracigimm Zeybal34 ezilmiş avokado içine Sarımsak Zeytinyağ Tuz Limon Maydanoz Yeşil soğan Dereotu Çok lezzetli oluyor. Kızarmış ekmek üzerine mis gibi 🥰
ececan2006 Zeybal34 26 haftalik hamileyim her aksam 1 adet limon yedim canim cekiyodu cok sukur dusuk falan olmadi
Yenianne7 Zeybal34 İyice ez içine biraz limon sık biraz tuz ve toz biber ve ceviz. Kıtır ekmeğin üzerine sür ye afiyetle ☺️
Melson20 Zeybal34 Muz ve avokadoyu ez, misss gibi bir tatli. Kizima yediriyorum, kendime de bir tabak yaparim 🤣
seizetheday Zeybal34 ben doğrayıp tuz ve limonla yiyorum ekşi sevdiğim için ama bebeğime muzla karıştırıp veriyordum öyle çok güzel
bademommss__ Zeybal34 tam olgunlasmis avakadoyu catalla eziyorum icine ezine peynir ekleyip iyice eziyorum kızarmış ekmeğin üzerine sürüp biraz da kaşar rendeliyorum muhteşem bişi oluyo