Zeybal34 Transferimin 2. Günündeyim. Badem Havuç Yeşil elma ve avokado doğradım. Yemeye çalışıyorum ama yine de güzel değil tadı. Ne yapsam olmuyor. Napıcam bilmiyorum. FİKİRLERİ ALABİLİR MİYİM?
Bllackrosie Zeybal34 avokadoyu eziyorum içine bir tane de muz ezip öyle yiyorum aşırı güzel oluyor. Dene bence🫶🏼
Zeybal34 ssahin22 limon düşüğe sebep diyorlar ama ondan yapmayı bıraktım bende öyle yapıyordum çünkü.
Bedre Kahvaltıda yiyebilirsin aslında. İçini çıkarıp ezip biraz limon sık, istersen az Tuz ve nane pulbiber ekle. Ekmeğin üstüne peynirle birlikte sürüp yiyebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Sade yemekten daha güzel oluyor. Afiyet olsun.
ececan2006 Zeybal34 26 haftalik hamileyim her aksam 1 adet limon yedim canim cekiyodu cok sukur dusuk falan olmadi
Bllackrosie Zeybal34 bebeklerde ek gıdada bu şekilde öneriyorlar hamile kaldığımdan beri bu şekilde tüketiyorum diğer türlü sevemedim avokadoyu em güzeli böyle bence😂 mutlaka dene🌸
User22 Zeybal34 avokadoyu ezip yumuşak bir peynirle karıştırıyorum sonra ekmek üzerine sürüyorum ben üzerinede yumurta koyuyorum peynir yumuşatıyo tadını
An53 Eşim avokadoyu eziyor içine muz ve bal koyuyor tadı gelmiyor diyor ben denemedim tadını seviyorum
Seher1616 Şimdi yapıcam bende eziyorum avokadoyu içine muz eziyorum tahin ve bal karıştırıyorum bide üzerine ceviz tatlı oluyor hemde lezzetli
Momofelisa Zeybal34 bende kahvaltıda krem peynirle ezip ekmek üzerine sürüyorum. Üstüne de haşlamış yumurta ceviz tam bir vitamin deposu. Transferden sonra uzun bir süre bütün kahvaltılarım bu şekildeydi.
Gizmooo @Zeybal34 Harika bir tarif veriyorum avakadoyu ez içine 1 diş sarımsak koy karabiber tuz karabiber ekle kenarda kalsın ekmekleri kızart üstüne sür onun üzerinede yumurta çırpıp pişir ekmeklerin üzerine böl tam kahvaltılık muhteşem bir tarif yemesi çok lezzetli 🤤
Sudeakay Zeybal34 kahvaltılık tavada yumurta yapın o pişerken avokadoyu ezin biraz zeytinyağı tuz limon maydanoz bunları ekmeğe kpyun ve yumurtayı da birleştirin harika oluyor
Gizmooo Zeybal34 mutlaka dene bende pek yiyemiyordum ve yumurtayla pek aram yoktur hamileliğimin ilk zamanları anca böyle yiyebiliyordum hatta daha bu sabah bile yaptım 😅🥰