Haz28 Kızlar hadi bir el atın doktorum 12. Haftada erkeğe benziyor bakacağız demişti bugün tekrar gittim hastaneye 16+4 haftadayim açmıyor bacaklarını zar zor da olsa bir pozisyon yakaladı üç çizgi görüyorum sanırım kız ama yüzde yüz değil dedi sizzceee 🥲🥲
Mrvslcht edasontr benimde 14 haftalıkken yüzde 90 kız dedi gerçekten sizinkide kız gibi nasıl erkek demişki bence değişebilir sizinkide
Otherozge edasontr bende bugun o şaşkınlıgı yasadım ne yalan söyliyim 😂 12 de %70 erkek dedi cıkıntı gösterdi.bugun baktı 16 yım.üç çizgi var aynı sizin görseliniz gibi kesin kız dedi.ben emin olamadım detaylıda artık netleşir anlamadım 😅
Haz28 Yglzr mutlu resim sitesine resimleri yükleyin altta size link verecek verdiği link yapıştırın buraya gözükecek
Haz28 Mira1604 doktor bakıyor cinsiyet tahmin ederken ultrasondan pipi varsa erkek üç çizgi varsa kız diyorlar genelde
edasontr Mira1604 bacak araısnda oluyor cıkıntı varsa pipi 3 cizgi varsa kız ama doktor bana erkek dedi 3 cizgi var
Mira1604 🧿🧿🧿 banada bakar mısınız her doktor farklı diyor özele gidiyorum ikisi erkek dedi biri kız dedi tabiki önce sağlık ama merakta ediyorum 13+3🧿🧿🧿