Suraninannesi_14 Mira_ll13 bende ayın 4unde ilk defa gidicem gerçi bir kere yanlışlıkla gittim Mehmet şanlıya. Çorum Özel e gidiyordum burcu hanım a ama fiyatlar çok uçuk. Ceyhan taşdelen i deneyeceğim
Dyggfrkn Mira_ll13 3. Kez hamileyim diğer iki dogumumu Çorum devlette oldum sezeryanla doktordan doktora fark oluyor randevu bulabilirsem istediğim doktora alıyorum bulamadigimdada kim denk gelirse . Bir sorun yaşamadım rutin kontrollere gidiyorum zaten . Hayırlı doğumlar inşallah
Mira_ll13 Suraninannesi_14 dün aksam randevum vardi ceyhan tasdelene saat 6 civari gittim o kadar iyi bi doktorkii cok güleryüzlü hicbirseye kızmıyor ben sorular soruyom cevapliyo sürekli gitmeni öneririm kac haftaliksin ilk baslarda bende burcu hanima gittim bi kac kere sonra maddi acidan çok zorlanincaa hep ceyhana gittim ilk bende mehmet sanliya gittim cok üzulmustum ilk gebeligim ister istemez bebegimin kalbini dinlemek istedim burda cihaz yok ozele git demisti biraz sert cevaplar vermisti .
Krc19 Suraninannesi_14 bizim ilçeye geliyordu Mehmet şanlı da cihan taşdelen de Mehmet şanlı sanki doktor ben mişim gibi soruyu o bana soruyordu 😂 ama cihan bey iyiydi yani özel doktorlarını aratmıyordu. Normalde de Fatma emraliye takipliydim elitparkta
akkrn Suraninannesi_14 merhaba Burcu hanımdan memnun muydunuz bilgilendirmesi ve yapısı nasıl bi doktor? Rahat mı pinpirik mi detay vermenize ihtiyacım var 🥰
Suraninannesi_14 Mira_ll13 aynen Mehmet şanlı benim için de tam bir hayal kırıklığı oldu şuan 25+4 çok teşekkür ederim önerin için canım sıra bulmaktw biraz zorlanıyorum ama inşallah Ceyhan taşdelen e devam ederim. Senin ne kadar oldu?
Mira_ll13 Suraninannesi_14 35 haftaligim kuzum evet tek sorun bendee cok zor buluyorum ceyhan tasdelene randevu ama bi sekilde aliyorum sabah aksam mhrsdeyim hic cikmiomki 😅😅
Suraninannesi_14 Mira_ll13 oyy maşallah yaklaşmış senin Allah bı avazda sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Suraninannesi_14 Mira_ll13 rabbim verir inşallah kolaylığını kucağımiza alınca unuturuz acısını bı hayırlısı ile alsak🥰
Suraninannesi_14 Krc19 Osmancıkda misiniz, özel de burcu hanıma gidiyorum da doğum için biraz külfetli gibi
Krc19 Suraninannesi_14 yok hayır İskilip’teyim. Ben 2022 de yaptım doğumumu şimdi canım sıkıldı diye açtım tekrardan hesap hamile değilim 😂 o zamanlarda elitparkta uygundu yani 4bin TL ödedik sanırım yalan olmasın tabi malum ekonomi sayesinde tavan yapmıştır fiyatlar Allah yardımcınız olsun. Ama ne yalan söyleyeyim yine imkanım olursa özele giderdim. 4 4lük ilgilenilmişti çok memnun kalmıştım elitparkta ki hemşireler den de Fatma hanımdan da
Suraninannesi_14 Krc19 aynen özel çok başka ya Allah yardımcımız olsun inşallah imkan olursa doğumumu orda yaparım da ekonomi ile zor gibi gözüküyor
Suraninannesi_14 akkrn çok güzel ilgileniyor, gayet rahatlatıcı bir mizacı var asla korkutmadan yapıyor muayenesini, ki ben defalarca alt muayene de olmak zorunda kaldım asla incitmeden urkutmeden hatta çatala bile almadan yaptı