Krc19 Suraninannesi_14 bizim ilçeye geliyordu Mehmet şanlı da cihan taşdelen de Mehmet şanlı sanki doktor ben mişim gibi soruyu o bana soruyordu 😂 ama cihan bey iyiydi yani özel doktorlarını aratmıyordu. Normalde de Fatma emraliye takipliydim elitparkta
Suraninannesi_14 Krc19 Osmancıkda misiniz, özel de burcu hanıma gidiyorum da doğum için biraz külfetli gibi
Krc19 Suraninannesi_14 yok hayır İskilip’teyim. Ben 2022 de yaptım doğumumu şimdi canım sıkıldı diye açtım tekrardan hesap hamile değilim 😂 o zamanlarda elitparkta uygundu yani 4bin TL ödedik sanırım yalan olmasın tabi malum ekonomi sayesinde tavan yapmıştır fiyatlar Allah yardımcınız olsun. Ama ne yalan söyleyeyim yine imkanım olursa özele giderdim. 4 4lük ilgilenilmişti çok memnun kalmıştım elitparkta ki hemşireler den de Fatma hanımdan da
Suraninannesi_14 Krc19 aynen özel çok başka ya Allah yardımcımız olsun inşallah imkan olursa doğumumu orda yaparım da ekonomi ile zor gibi gözüküyor
akkrn Suraninannesi_14 merhaba Burcu hanımdan memnun muydunuz bilgilendirmesi ve yapısı nasıl bi doktor? Rahat mı pinpirik mi detay vermenize ihtiyacım var 🥰
Suraninannesi_14 akkrn çok güzel ilgileniyor, gayet rahatlatıcı bir mizacı var asla korkutmadan yapıyor muayenesini, ki ben defalarca alt muayene de olmak zorunda kaldım asla incitmeden urkutmeden hatta çatala bile almadan yaptı
Dyggfrkn Mira_ll13 3. Kez hamileyim diğer iki dogumumu Çorum devlette oldum sezeryanla doktordan doktora fark oluyor randevu bulabilirsem istediğim doktora alıyorum bulamadigimdada kim denk gelirse . Bir sorun yaşamadım rutin kontrollere gidiyorum zaten . Hayırlı doğumlar inşallah
Mira_ll13 Dyggfrkn kacinci haftada sezeryana aldilar canim bide hangi doktor girdi ameliyatina birde refakatcin olarak eşini aliyolarmi kiz daha birsuru sorum varda hafta yaklastikca sorular cogaliyor
Dyggfrkn Mira_ll13 benim 36 haftada oldu canım erken geldi biraz sancım falan vardı zaten o günde kontrolüm vardı sancım çıkınca da doğuma aldılar bir kaç saat bekledikten sonra . Doğumdan sonra eşim geldi tabi ama o kalmadı yanımda annem kaldı doğumuma. Acil doktoru Mustafa diye bir doktordu yanlış hatırlamıyorsam zaten sadece ameliyat ta gördüm birde kontrole geldi okadar . İstediğini sorabilirsin aklına takılan herşey spontane gelişiyor doğumda korkulcak birşey yok yasaman gerekeni yaşıyorsun agrinda geçiyor acinda şimdi üçüncüyü bekliyorum az kaldı 6 7 haftam var bakalım bunda neler olacak 🤗
Dyggfrkn Mira_ll13 izin veriyorlarmi eşin kalmasına bilmiyorum sormadık sezeryan olduğum için eşim yardımcı olmazdı bana giyinmemde kalkmam bebeğin emzirilmesinde alt değişimi falan hep yanındaki kişi yapıyor bir süre kalkamıyorsun malesef
akkrn Mira_ll13 Ben de sinan beye gidiyorum da Burcu hanımda mı devam etsem diye düşünüyorum 🫠 sinan bey hakkında bilginiz var mı
akkrn Aslk05 sinan beye gidiyorum ama Burcu hanıma değişsem mi diye düşünüyorum ben de 🥲 Sinan beyi biliyor musunuz duydunuz mu doktorluğunu