leylaAraf _ruyaninannesi_ onlara okuldan geliyordur büyük ihtimalle yada fazla pistirler calla dediğim gibi canm bizim kızı saç boyası kurtardı
_ruyaninannesi_ leylaAraf benimkiler okula gitmiyor eltim sağolsun ömrü uzun olsun 😂 o kurtulsa bnde kurtulurum.
_ruyaninannesi_ Kardelenylmz onu alicam hava soğuk çıkamıyorum çocuklar a bakacak kimse yok ilk iş onu alacam limon kolonyası var evde onu deniyorum
Dilberkaya Elidorun pembe renkli saç kremini kullan canm saclarina iyice yedir 5-10 dakika beklet bizde çok sık yasiyoruz bit sorununu ilaçlar fayda etmio en iyisi saç kremi 😊
_ruyaninannesi_ Dilberkaya aynen bn ilaç çok aldım yazık sürekli olarak girdiği için bna parfüm gibi bir şey lazım dışarı çıkarken kullanabiliyum diye oda arkadaşlar sağolsun lavanta ve kolonya dediler şimdilik onları deniycem
_ruyaninannesi_ nazazra24 amin canım bu sene son burda seneye kadar cikicam inşallah k.ız bn neler çekiyorum tam olabilir beş çocuk bakmak zordur yetişemezsin ama kendinide salma o kadar 😂 bn bile bazen hayret içinde izliyorum
nazazra24 _ruyaninannesi_ vallahi görgü çok başka bişey canım Allah bazen bizi görgüsüz ve cahillerle sınıyor ben de çok çekiyorum ama diyorum Allahtan uzağım her gün dipdibe olsam kriz geçiririm 😂
Linda3406-06 _ruyaninannesi_ kesinlikle uzak olmak senin içinde iyi olucaktir hakkında hayırlısı olsun inşallah
Rabiul _ruyaninannesi_ saçlarınızı komple saç kremiye kremleyin tarağıyla tarayın krem kaygan olduğu için bit tutunamıyor düşüyor ondan sonra da diğer yazanlara bakabilirsiniz en azından büyük bitlerden kurtulmuş olursunuz yumurtaları için sirke deneyebilirsiniz yada lavanta yı kafur zararlı olduğu için kalkmış bizim Burda satılmıyor
_ruyaninannesi_ Rabiul olgunlaşmalrina izin vermiyorm girdikleri anda önlem alıyorum temasla sürekli bulaşıyor lavanta ve kafurmu zararlı neden
1prensesannesi__ _ruyaninannesi_ bulundugum sehri arastir bit temizleme dükkanlari oluyo kuaför gibi hic yoktansa temizlenmis olur tek seansta magara gibi saçları tertemiz yapiyolar