_ruyaninannesi_ kuzum mesele sadece bitler değil ki sirke kalmışsa yeniden tekrar etmesi kaçınılmaz çünkü sirkeler 9 gün içinde bite dönüşür ve her bit gün içinde gezdiği için bi dolu sirke bırakır eczaneden demir bit tarağı al onunla tara devamlı sirkeler bitene kadar bi tane bile sirke kalırsa çok rahat çoğalıyor çünkü beyaz sirkeli veya elma sirkeli su sür saçlarına çocukların gün içinde fısfıs yardımıyla sık bi süre sonra tara . Tarağa gelen sirkeleri göreceksin iğneyle al ya patlat ya bi peçeteye sür ama dikkat et onlar da durmuyor yerinde bi anda zıplıyor yumurta olduğu için bide paranitin şampuanı biraz pahalı ama işini yüzde yüz halledecek ben aldım 100 ml gibi bişeydi 2 gün üst üste sürmen gerekiyor sonra yıkaman ama sürüp en az yarım saat beklet yıkamadan önce bol bol tarayıp sirke ve bitleri çıkarman lazım bazıları zaten banyoda ölmüş şekilde yıkayınca çıkıyor bir de sana uzağım yoksa sana bi yağ gönderirdim 9 gün boyunca her gün sürüp taraman gerekiyor saf bitkisel bi yağ tamamen bit ve sirkeler için üretilmiş biti sirkeyi öldürecek bitkilerden yapılmış çok ucuz da bişey ama ırakta yaşıyorum ben 🥺yazın başında çıkmıştı ben de hem onu düzenli kullandım hem de paraniti inan tertemiz oldu şimdi çok rahatım