Pinaargunes Kızlar canım çiğköfte çekiyo komagene vs den alsam bi sıkıntı olurmu acaba ya tehlikeli diye duydum ama etlisi zaten sorun da etsiz cigkofte yenebilirmi🙏
1palyaco Pinaargunes üç kez yedim sanırım 12haftalığım bi sorun yok . Etsiz olduğu için çiğköfte de sıkıntı olmuyor önemli olan içeriğine konulan yeşilliği ne kadar iyi yıkadıkları oyüzden çok tüketmemek lazım.
edasontr Pinaargunes al kzum bende hamileyim ve komagene de çalışıyorum etsiz sattıgımız icin sorun olmaz merak etme
Pinaargunes Gul-A yaa ozaman kesinlikle en azindan bayadir istediğim için yerim icimi rahatlattiniz teşekkürler🙏😍
Reyreyli edasontr ya ben geçen gün bir haber gördüm etsiz çiğköfteye hazır bulyon koyan çiğköfteciler oluyormuş o yüzden artık çekiniyorum içeriği hakkında bilginiz var mı acaba
Efnan3443 Valla benim her canım çektiğinde kendim yoğuruyorum bol yesilikli limonlu çok güzel gidiyor ye sende bişey olmaz 🤭🤭
Gul-A Pinaargunes valla ben bi ara aşerdim çiğköfte bir de acılı ekşili ayran ile tüketiyordum ama tavsiyem mutlaka acısız yiyin😃🥰
efef Bana da bakteri oluyor yeme dediler doktora sordum yiyebilirsin sadece etsiz ve acı olmayacak dedi 🌸afiyet olsun 🤭
Pinaargunes edasontr yaa cansiniz allah razı olsun yarın siparis veririm cok tesekkür ederim demeniz yetti iyiki varsiniz💖🙏😍😂
edasontr Pinaargunes estafullah ne dmeek kuzum yakın olsak smdi kapındaydı 🥰🥰 saglıcakla al bebisini insallah 🙏 sende iyiki varsın