Rumeysa-Tok Seval2468 benimde 1500den 4000 yapti şimdi de 8000 yaptı karınları doyuyor ama gözleri doymuyor
yagmurus Asgari ücret artıyor ama her şey iki katı oluyor ya asgarî ücret artmasın hiç bir şeye zam gelmesin denetimler olsun mesela olmazı gereken fiyattan fazlasına satan satıcıya ceza verilsin
Minigiim-vebenn52 hasretsisman evet isteğe bağlı farklı fiyatmış sizde öyle değil mi ? Bende çok şaşırdım ya saçma özel hastane sonuçta isteğime bağlı yapılması lazım illa normal doğursam devlete giderim zaten 🤦🏼♀️ yakın olarak başka hastane yok malasef bitane var diğerleri klinik tarzında
hasretsisman Minigiim-vebenn52 Sezeryan doğum için verilen fiyat isteğe bağlı yada zorunlu aynı… Para koparmak için herşey yapılıyor resmen kliniklere görünmeyi deneyin 🌸💖
hasretsisman Minigiim-vebenn52 lütfen hangi ildesiniz söyleyin de yanlışlıkla gelmeyelim 😂 Sizin adınıza üzüldüm ama gerçekten
Minigiim-vebenn52 hasretsisman bende ilk kez duydum bu hastanede böyle bişiy tüm sinirim bozuldu zaten sşwlwllq Kliniklere de gitsek doğum anında bişiolurds bidaha büyük hastaneye sevk ediyorlar
hasretsisman Minigiim-vebenn52 etrafınızdaki bütün hastaneleri araştırın lütfen çok pahalı gerçekten ya çocuk değil şehzade doğurtuyor sanki hdjsbchdjsjdskka 😂
Ebruarss hasretsisman bana da dün konuştum güncel fiyat 53 bin dendi herşey dahilmis sözde sanki çocuğun altı aylık bakımını üstleniyorlar.. tabi ben dogurana kadar kaç olur Allah bilir o yüzden şehir hastanelerini kovalamaya başladım artık o parayı boğazıma yesem adam olurum kafasi ile 🤣🤣 ağlanacak halimize gülüyoruz artık
Bebisbg34 Minisanne12 allah yardm etsin sizlere gerçekten cok zor olucak smdı sizin icin herşey 🤦🏼♀️ Ben almanyadayım fiyatlardan türkiyeye gelesim kaçıyor
Pamuk 2prenses_masal-oyku Baksana Hala uyuyamadım içim içime sığmıyor😂Eşime dedim hadi gel konvoy yapıp kutlayalim😂