Gloria06 O 2 lirayı da evde arkasına yaslanıp dalga geçmek için yapmadıysa bir şey bilmiyorum. Allahım sen büyüksün mevzuyu biliyorsun…
Eylulpera Minisanne12 kocama yapılan zam harika sonda ki 2 TL ye talibim dedim sakız alamazsın dedi 🤣🤣🤣
Minigiim-vebenn52 hasretsisman benim gittiğim hastane de suan 18.500 normal 22.500 zorunlu sezeryan (belden anestezi dahil içine oda ek fiyat ) isteğe bağlı sezeryan 32.000 . Ocak zammı da gelecek 25-30. Bini bulur diye düşünüyorum Allahım 🥹🥹
hasretsisman Minigiim-vebenn52 isteğe bağlı sezeryana farklı fiyat mı biçiliyor? Çok pahalı başka hastane seçeneğiniz yok mu ? 🙄🌸
Birsen56 Allah sonumuzu hayra yorsun 2 lirada var zamda şükür herşeyi anladımda 2 lirayı neden biz garibanlar gibi yanına koymuşlar asgari ücretin oraya anlam veremedim
Rumeysa-Tok Minigiim-vebenn52 Benim oturduğum yerde Ev sahipleri Şimdi ara zam yapmaya başladı millet kendini devlet zannediyor kira mı 4 binden 8 bin yaptılar komşumu ev sahibi 5 ay önce 4 yapmıştı Dün kadın aramış ara zam yapıyorum ocakta Kiran 9bin demiş
Seval2468 Rumeysa-Tok benim ev sahibimde nisan ayında 2 binden 5 bin yapmıştı geçen hafta aradı bu aydan itibaren 10 bin yapıyorum dedi Allah herkesin yardımcısı olsun
Ozgekckm Rumeysa-Tok bu sene devlet bile ara zam yapmazken ev sahiplerinin yapması gerçekten Allah yardımcımız olsun ne zamana denk geldik içler acısı
Minigiim-vebenn52 hasretsisman evet isteğe bağlı farklı fiyatmış sizde öyle değil mi ? Bende çok şaşırdım ya saçma özel hastane sonuçta isteğime bağlı yapılması lazım illa normal doğursam devlete giderim zaten 🤦🏼♀️ yakın olarak başka hastane yok malasef bitane var diğerleri klinik tarzında
Rumeysa-Tok Seval2468 benimde 1500den 4000 yapti şimdi de 8000 yaptı karınları doyuyor ama gözleri doymuyor
Nergis9724 Seval2468 Kafasına göre zam yapamaz kanun var 2.5 dan 10 bine çıkarması kanunen suç lütfen bilinçli olalım böyle tuzaklara kanmayalım