KuzeyinAnnesi10 Kızlar nst de sancılar çıkıyor ama hissetmiyorum açılma da yok dediler 😂 95 lerde sancı çıkıyor doğurmam lazım ama yok 🤦🏽♀️
Hnd_01 KuzeyinAnnesi10 canım acilman var mı ? Açılma yoksa o yüzden sancı hıssetmiyor olabilirsin.sadece bebek kasılması gibi hissediyor olabilirisn
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 yatış verebilirler suni sanciyla destek yapabilirler canım bnde bilmiyorum valla
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ ay suni istemiyorum ne Nişan geldi ne suyum beklerim kabul etmem öyle bisey derse
Minigiim-vebenn52 KuzeyinAnnesi10 haber ver merak ettim bide suni vermesinler kendin hissetmiyorsun diye Kendin hissedince mi doğum başlamış oluyo acaba
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 aynen bekle eğer risk yoksa eve git suyun geldiğinde git veya sancini çekip öyle git
Nesfur41 KuzeyinAnnesi10 Suni istemiyorsanız suyunuzu paylatır belki hayırlısı olsun hakkınızda hadi bakalım allah yar ve yardımcın olsun su gibi doğurursun inşallah sıcak suya oyur bari evde açılmana yardımcı olur
KuzeyinAnnesi10 Minigiim-vebenn52 bende bilmiyorum ya ablamın da sancısı olmadı suni verdiler onu da hissetmedi sezeryan oldu
_ruyaninannesi_ KuzeyinAnnesi10 bir banyo yap yürü evin içinde yemeğini ye baktın akşam saatlerinde doğum başlar eltimde öyle oldu
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ bakalım gideyim de belki açılma bslmis der falan nst ye bi daha bakalım da
KuzeyinAnnesi10 _ruyaninannesi_ hayırlısı şu 2 saati bi geçireyim de kendi hastanem de değilim artarsa artık kendi hastanem giderim
_ruyaninannesi_ _ruyaninannesi_ hissetmiyodu ama ağrılari vardı akşam artı sancısı inşallah senin de öyle olur bi avazda kucağına alırsın bebeğini inşallah 🤲