MorKelebek54 Teslimenursevil ayhhh bar gini kuzum ya ama cok islatmisisn galiba o yizden dagilmis cizgi baska tedtin vsrsa onu da yaosan ma ay kendimde olmus gibi heycanlandim kzuum ha hayirlsiisyka guzel haberler alirsin insallah ☺️☺️
Babyy001 Teslimenursevil sağlık ocağı devlet hastanesine gönderiyormuş bende burdan bi arkadaştan öğrendim sağlık ocağından verdiklerimi hep ordan akşama öğrendim
1palyaco Teslimenursevil sağlık ocağında verdiyseniz sağlık ocağı sisteme erken düşürmüyor sonuç çıkmış olabilir . Bende Kocaeli de bir sağlık ocağında vermiştim internete Kocaeli İl sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları yazıp öğrendim . Bunu bana kan alan hemşire dedi böyle yapmamı 🌸
Mayaaa34 Teslimenursevil canim sağlık ocagida bi hastaneye bagli oluyor o hastanenin laboratuvar sonuclarina bak
Teslimenursevil Babyy001 sabah öğrenirim artık internetten öğrenilseydi bakardımda artık bekliycem yarını
Babyy001 Teslimenursevil hangi şehirde yaşıyorsunuz link atıyım size ordan bakın bizi de çatlatıcan meraktan 😅
Babyy001 Teslimenursevil https://pamukovadh.saglik.gov.tr/TR-40889/laboratuvar-sonuclari.html buraya bi bakın isterseniz 🥹 güzel haberlerini bekliyoruz
Melekprenses Teslimenursevil AA sakaryadamisin sen bende sakaryadayim merkezde ve pamukovaloyim ben ..
ikizmom94 Sağlık ocağı tahlil sonuçları yazın doğum tarihi tc ve doğrulama kodu ile gözüküyor sonuçlar sabah verdiyseniz çıkmıştır hayırlısı olsun hakkınızda 🤲
Teslimenursevil naneliseker_ olmasa çıkar mı böyle ya 5 tane erken testin 3 ünde belli diğer ikisinde silik
Mercimeek naneliseker_ ilk kez çocuk istediğimizde erken gebelikte pozitif görmüştüm öyle sevindim ki kan verdim negatif maf olmuştum
naneliseker_ Teslimenursevil benim gönlümde var gibi canım. Çünkü gölge de çıkmıştı testinde. Ama en iyisi kan tabiki