poyrazin_annesi28 Teslimenursevil Varr. Ama çok damlatmissin sanırım yayılmış. Bidaha yapsan varsa daha iyi olur
1palyaco Teslimenursevil var bence ama biraz fazla damlatmışta olabilirsiniz yine varsa test sabah ilk idrar ile yenileyin 🌸
poyrazin_annesi28 Teslimenursevil Çıkmazdı olmasa 🥹 hem geçen attığın testten daha koyu bu. Yine test yapmanda da fayda var emin olmak için
1palyaco Teslimenursevil evet doğru diyorsunuz bence de çıkmazdı üstelik bu denli koyu olmazdı diye düşünüyorum . Bence de var inşallah sağlıkla ilerler süreciniz sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Sehnazs5 Teslimenursevil kardeşimde de aynısı oldu sizin gibi çift çizgi ama kan verdi 1.20 çıktı inşAllah isteyen herkese Rabbim nasip etsin ama var gibi umarım vardır ❤️🙏🏼
Teslimenursevil poyrazin_annesi28 evet bende koyuluğunu farkettim inşallah şu testler beni yanıltmıyordur
poyrazin_annesi28 Teslimenursevil Sanmıyorum canım erken gebelik testi ben de bunlarla yapmıştım. Kan da vermişsin sanırım yarına belli olur Allah gönlüne göre versin 🌸
Babyy001 Hangi şehirdesiniz siz laboratuvar sonuçları şehrinizi yazın sonra devlet hastanesi laboratuvar sonuçları diye yazın orda daha erken çıkıyor