tgc_kiz6 Defnesuu canım bende Çorlu’da yaşıyorum burda bende 2 aylık hamileyim. Vega hastanesi doktorum Abdullah Cevrioglu. Kesinlikle öneriyorum harika bi doktor
Defnesuu tgc_kiz6 yaa bende vegayı düşünüyordum zaten herkes onu önerdı tecrubeli bi doktormu bende ona gideyim
tgc_kiz6 Defnesuu hemde fazlasiyla tecrübeli. Detayına kadar sen sormadan bile açıklıyor herşeyi kafanda hiç soru işareti kalmıyor. İlgisi güler yüzü samimiyeti o kadar iyi ki ben çok ama çok memnunum. Tavsiye ederim canım
Berraaak Ben 4 ay önce doğum yaptım vatan hastanesi erson Aksu da çok tavsiye ederim hem hastane hem doktorumdan çok memnun kalmıştım isterseniz İnstagram hesabından bakabilirsiniz çok ilgili ve tatlı bi doktor
Mother-s Defnesuu 5 aylık hamileyim Vega hastanesi Abdullah Cevrioğlu çok iyi bir doktor . Muayene süresi uzun herşeyi detaylı anlatıyor güler yüzlü ve ilgili
Klbk16 Vatan hastanesi erson Aksu ya gidiyorum çok ama çok memnunum güler yüzlü herşeyi anlatıyor sormadan doğum ücreti ekimde 14 bindi sordugumda ocakta zam gelecek ama bütün hastanelere cnm