Anonimkup Kızlar açlık şekerim sabahları yüksek çıkıyor genelde 100ün altına düşmüyor akşam 8 den sonra bir şey yemesem bile yüksek anlamadım. İnsülin kullanmak biraz korkutuyor beni ama sanırım kaçınılmaz son insülin gibi duruyor
Melike_4949 Anonimkup insülinin hiçbir zararı yok 28 haftadan beri diyet yapıyorum insülin kullanıyorum
Mermar Anonimkup İnsülin korkutmasın sizi bende 1 ay diyet yaptım çok fayda etmedi sonlara doğru sizin gibi 100lerde çıktı insülin başladık. Vücutta eksik olup alınan takviye gibi düşünün. Çünkü ihtiyacımız var ama biz karşılayamıyoruz.
Anonimkup Melike_4949 sanırım artık benimde insülin kullanmam gerekiyor çünkü sadece diyetle düşmüyor.
Anonimkup naneliseker_ evet dikkat etmeme rağmen böyle çıkıyor meyve bile yemiyorum artık ama yine yüksek çıkıyor
Anonimkup Mermar doğru söylüyorsunuz aslında kullanmasak daha kötü neyseki son dönemlerimdeyim 35. Haftadayım
naneliseker_ Anonimkup ünsilin le düzelir o zaman canım korkma. Doktor banada öyle dedi duzlemezse başlarız diye, bebek için en sağlıklısı. Stres de yapma oda yükseltir. Bide optima çok yüksek vs ölçüyor diyen var aklında bulunsun. Başka denersin ✨️
Anonimkup Pamuk biraz gözüm korkmuştu ama yazılanların okuyunca rahatladım teşekkürler. Şeker ölçüm cihazınız nedir acaba ben optima kullanıyorum ama ondan çoğu kişi memnun değilmiş acaba yanlış mı ölçüyor
Mermar Anonimkup Bir şey kalmamış Allah’ın izniyle bende 34.haftaya gircem nasipse. Yasakları çiğnememek için zor tutuyorum kendimi rüyalarımda yiyorum artık canımın istediklerini😄
Pamuk Anonimkup Fazla ölçüyor ya ben de degistircem canim.Insulin başlarsan kontrol sende olur ve güvende olursun.