FDM220 tugcesakzci kesinlikle olur 😞keşke olmasa ama bizde düşündük ama sorunlar olabilir ilerisi için diye vazgeçtik
tugcesakzci TerapistAnne kız dinliyor mu sanki 😂 çok güzel geliyo kulağa diyo bence hiç güzel gelmiyo. Bebeğinin adını Mirza koyup böyle dediğimi görenler alınmasın lütfen anlamı falan çok güzel evet ama ben bebek için ağır olduğunu düşünüyorum o yüzden istemiyorum lütfen alınmayın 🙏🙏
Bircandeniz TerapistAnne oluyor böyle şeyler arkadaşım ikiz doğurdu yarın hastaneden çıkacak hala isme karar vermediler:)
Bircandeniz Cocuksevgisi2023 dün sorduğumda bulamamıştı:) o biraz takıntılı türk ismi olması lazım büyük İ ile başlamaması lazım ingilizcede sıkıntı oluyormuş yurtdışına giderse sorun yaşamasınmış. Kaan ismi mesela zampara ismi gibiymiş gökalp ismi olmazmış kaynanası lazmış cökalp gibi bir şekilde sesleniyormuş vs vs😂😂😂
ElifKarata TerapistAnne yaman ali 🥰😇😇 benm favori ismim ama bizim ki cengizhan olcak eşim karar verdi bu sefer ilk te ben seçmiştim 🥰
aysegulll3 Kerimedemir yaaa bende Ensar istiyorum ikinci oğluma ama kim duysa burun kıvırıyor canım sıkılıyor ilk defa koyacak birini duydum bence çok güzel hem anlamı hem söylemi