tugcesakzci FDM220 aydın 😂😂 ben de çok sevdim çok beğendim politik olur mu acaba diye düşündürüyor sadece
asena99 TerapistAnne Biz oğlumuza Aziz Eymen ismini koyduk ikinci geliyor nasipse Muhammed Eren olacak o da
Hatiicesyun 33+5 bizimde kız Asya ipek olucak inşallah ☺️ Erkek isim olarak Umut alp-Doruk - Aybars - Göktüğ - Ömür - Bilgehan - Atlas - Gökalp - Karan - Yaman aklıma bunlar geldi ☺️
FDM220 tugcesakzci kesinlikle olur 😞keşke olmasa ama bizde düşündük ama sorunlar olabilir ilerisi için diye vazgeçtik
tugcesakzci TerapistAnne baya gelenekselci o 😂 bari mustafa koyacaksak yanına kemal koyalım daha anlamlı diyoruz ısrarla Mirza çok güzel isim anlamı da çok güzel deyip duruyor 😂😂😂
tugcesakzci TerapistAnne kız dinliyor mu sanki 😂 çok güzel geliyo kulağa diyo bence hiç güzel gelmiyo. Bebeğinin adını Mirza koyup böyle dediğimi görenler alınmasın lütfen anlamı falan çok güzel evet ama ben bebek için ağır olduğunu düşünüyorum o yüzden istemiyorum lütfen alınmayın 🙏🙏
TerapistAnne mirayandme Alp ve Han isimlerini çok seviyorum ama iki isim düşünmüyorum böyle de çok güçsüz oluyor
Kerimedemir TerapistAnne eşim babasının adını koymak istiyo Nasuh orta yolu bulabilirsek Nasuh Ensar olsun istiyorum kızımın adida Ebrar
aysegulll3 Kerimedemir yaaa bende Ensar istiyorum ikinci oğluma ama kim duysa burun kıvırıyor canım sıkılıyor ilk defa koyacak birini duydum bence çok güzel hem anlamı hem söylemi