_1229_ 01012024 sezeryan olcm ama doktorum Yok acilden giriş yapcicam Galiba sonuçta Gün verildi başka doktrd yapar galiba
ArzuYldz38 Zehrazzz şekerimiz düşmüyor maalesef ve bebeğin kilosu ile hafrasi önde olduğu için hazırlıklı grl dedi doktorumuz
Elif6573 sibel-ya Allahın izniyle 24 Ocak 3 gebeliğim Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
MelteM2cck sibel-ya ilk doğum da bilmeden yaşadık herseyi. Şimdi 2.olcak nasipse. İnsan daha bi farklı korkuyor endişe duyuyor 🙏🤷♀️
MelteM2cck sibel-ya öyle zaten. 2.cocuk daha hızlı geçiyor. Diğerini okula götür getir ödevleri yedi içti uyudu derken daha tempolusun haliyle nasıl akşam oluyor anlamıyorum bile
snysngn sibel-ya benim işk dogum 40+5 normaldi. şimdikini sezeryan istiyorum doktor 18 marta gün verdi. 39 hafta dolunca ama korkuyorum ilk gebeligi geç gelip 2. cisi erken sancılanan suyu gelen fln varmı? ya sancılanırsam açılmam fln olursa? korkuyorum??
-Ebru-35 Selam arkadaşlar benim suan 36+3 çocuğun kilosu 3 kiloyu gecti ama kafasi biraz buyuk dedi normal doğuma engel olur mu sezeryan mi olur ? Bisi de soylemedi henuz merak ediyorum boyle bisi basina gelen yorumu olan var mi ☺️
sibel-ya -Ebru-35 benim bebişinde kafasına büyük dedi doktor kilosuda önde gidiyordu catı muayenesiyle net konuşabiliyor doktor
Yassey C9-3_g benim ilk bana 39. Haftayada verdi 3 ocak 38 den önce almıyor bir sıkıntı olmazsa ikincileride