Hilal2901 Kızlar buralarda devlet hastanesinden doktor öneriniz var mı🥹 pendik devlet, tuzla devlet, kartal devlet buralar olabilir
blovec Hilal2901 şöyle kenarda ben de bekleyim cevapları aynı konuyu ben de açıcaktım 😊😊 arkadaşım kartala gidiyor muayeneye genelde asistanlar bakıyor doktora pek denk gelmedim dedi bide biraz ters davranabiliyolar denk gelirse önemseme falan dedi ben de anca 10 una randevu buldum bi gidicem bakalım..
Ahsennesli Hilal2901 tuzla devlette ezgi er ve Nurhayat dertli ikiside çok iyi doktor öneririm ❤️Bende Pendik medipol Aytekin hanıma gidiyorum oda iyi bir doktor
Sesi9999 Size bir bilgi vereyim Medipol Üniversitesi hastanesi Pendik Esra nur tolaya gitmeyinde başka ne doktora isterseniz gidin kadın doktor değil ölüm meleği sanki 30 haftalık hamileyim şeker yüklemesi yapmasam ameliyatta masada 100 de 80 % kalacağımı söyledi bana böyle bir şey söyleyen doktora nasıl güvenip onunla ameliyata girebilirim o yüzden babada Pendik özel bölge hastanesi Oya boran önerildi oraya gideceğim bakalım bu nasıl sonra tam bilgi veririm yine
Melek57 Sesi9999 Oya hanm benim doktorum çok çok iyi tecrübeli asla bsy için zorlamiyor gerekmedikce ilaca da başvurmuyor ben 33 haftalgm doğumda da ondaym ins
Hilal2901 blovec kartal berbat onun yerine öarmara eğitim araştırmaya git daha iyi. Kartalda adama neden geldin diye kızıyorlar resmen saçma bir hastane😂
Sesi9999 Melek57 inşallah sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin Allah çok teşekkür ederim bende randevu aldım Oya hanıma inşallah memnun olurum
Melek57 Bölge hastanesinin en iyi doktoru bence oya hanm ben tüp bebekliym sancaktpeden pendige gidiyorm sırf Oya hanm için testleri zorunlu tutmuyor ben söylemekle mükellefim risklerin varsa gerek duyarm der şeker yüklemesi mesela ailemde oldgu için sende de olablr sncta emek verdn para harcafn tedavi gördün riske attırma en düşük dozda yapalm dedi . Enfeksiyon fln oluyor aile hekimim korkutuyor oya hoca su içersen bunu vücut atar hemen ilaca sarıl demiyor 😍
Melek57 Valla geçen ay normal 16 sezeryan 17 dedi danismadaki sekreter kız ama ben doktorumla gorusmedm fiyat bu ayın 5nde gittigmde zamla beraber ne kdr oldgnu ogrenrm
Ahsennesli Hilal2901 ben mhrsden alıyorum genelde. Bir kerede Hulusi beye gitmiştim oda iyiydi yaşlı bir doktor ☺️