Sryblmr Delidolu gece uykusu sıkıntılı her dakika uyanma göğsümün altındaki kemik batması yani yıkılmadım ayaktayım 😅
Selcan3 Zeynep1121 çok abartılacak şeyler değil ama bana yük gibi şuan hemen almam lazımmış gibi Biberon Termometre Buhar makinesi Kapı susu ve yastık
Zeynep1121 Annecibebe biz de ilk bebek arabası almıştık beşikte beraber kampanya da idi 4baby tek teker çok kullanışlı ve hafif yaninda puseti de vardı tavsiye ederim 😊🙏
Zeynep1121 Birikrabirsusam yaptircaniz bi sayfa var mı yoksa trendyoldan mi yaptırmayı düşünüyorsunuz bende beğendim magnet trendyoldan çok güzeller ☺️
Zeynep1121 Minikkush9496 geçmiş olsun çok acil şifalar diliyorum 🙏 Ama martta hepsini birden sıkmaz mi sizi hersey çok pahalı
Minikkush9496 Zeynep1121 benim 2-ci hamileliğim canım 3 yaşında kızım var buda kız onun için bir tek kiyafet biberon emzik falan alıcam çok bir şeye ihtiyacım yok
Zeynep1121 Aysnrclk bende henüz başlamadım son 1 ay başlamayı düşünüyorum ama kıyafetleri ve büyük eşyaları bitti bi odasi hastane çantası falan kaldı bide ufak tefek eksikler