Ezoo28 Zeynep1121 amin 🤲🥰 hazırlıklar hızla devam ediyor. Kiyafetler yıkandı utulendi artık çantayı hazırlıyacagm 🥰😀
Zeynep1121 Aysnrclk bende henüz başlamadım son 1 ay başlamayı düşünüyorum ama kıyafetleri ve büyük eşyaları bitti bi odasi hastane çantası falan kaldı bide ufak tefek eksikler
Annecibebe Zeynep1121 hazırlıklar tamam sayılır bebek arabası kaldı sadece yavaştan o da hallolur bakalım ✨🥰
Zeynep1121 Annecibebe biz de ilk bebek arabası almıştık beşikte beraber kampanya da idi 4baby tek teker çok kullanışlı ve hafif yaninda puseti de vardı tavsiye ederim 😊🙏
Hilalandlevent Zeynep1121 son 28 artık son hazırlıkları bu hafta tamamlayıp doğum çantasını tamamlayıp kaldircam
Zeynep1121 Hilalandlevent neler koyacaksınız çantaya bilgi verebilir misiniz hiç bilmiyorum ne koycami
Sevval41 Zeynep1121 son 28di ama sabah çıkan sancılar ve açılma eşliğinde birazdan doğuma giriyoruz 💙🤲🏻
pnarusluu Zeynep1121 son 2 cuma günü 40 haftam doluyor yılbaşı nedeniyle salıya kadar gelmezsd 2 Ocak’ta yatışım var
Zeynep1121 Birikrabirsusam yaptircaniz bi sayfa var mı yoksa trendyoldan mi yaptırmayı düşünüyorsunuz bende beğendim magnet trendyoldan çok güzeller ☺️
Minikkush9496 Zeynep1121 son 108 hiç bir hazırlık yapmadım henüz doğum nisan başı ama ben martda alış-veriş yapıcam şimdi hastanede erken doğum riski nedeniyle yatıyorum
Zeynep1121 Minikkush9496 geçmiş olsun çok acil şifalar diliyorum 🙏 Ama martta hepsini birden sıkmaz mi sizi hersey çok pahalı