Ayse_gul46 Benim de 12+3 ama 15 haftalık olunca ikili test sonucum cikicak devlette 15. Haftada öğrenir mmiyim yoksa 13-14 haftalikken özele mi gitsem bilmiyorum 🤷🏻♀️
eedahadahanasilsiniz Ayse_gul46 15 haftayı bekleyin derim. Ben ozel muayeneye gidiyorum 16 dan önce söylemiyor mesela. Her ozel söyleyecek diye bi durum da yok bence
Flameanne Bende ikili tarama testi verdim 500 tl aldılar sonuç 10 günde çıkacakmış bugün 12+6 günlüktük emin olmamakla birlikte erkeğe benzetti 20 gün sonraya randevu verdi o zaman söylerim dedi
eedahadahanasilsiniz Kizlar merhaba. 12+3 bugün kontrolüm vardı. Plesantanin rahim ağzına yakın durduğunu, bu haftalarda normal olduğunu 5 6. Aylarda yukarı çıkabileceğini söyledi. Yaşayan var mı bu durumu?
Fatma4461 FatmaB_ bende bugün 12+3 oldum doktorum 31 aralıkta gelebilirsin büyük ihtimalle gösterir çünkü zayıfsın demişti bebeğe bağlı bir durum eltimin bebeği 6.aya kadar göstermedi 😂😂
FatmaB_ Fatma4461 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben bugün kaybettiğimi öğrendim 😔
Ebruska_92 FatmaB_ Kromozom bozuklugunda bu gıbı durumlar oluyor lütfen kendınızınyıpratmayın sız iyimisiniz zehirlenme durumu yok degil mi
FatmaB_ Ebruska_92 çok şükür iyiyim. Doktor 3 hafta olmuş ama vücudun tam anlamamış daha dedi. Sadece kasılmalarım başlamıştı 3 gündür. Şiddetli kasık ağrılarım vardı. Ben rahim büyüdüğünden sandım