Edaguzel Eşimde ve bende hiç bir sorun yok muayne olduktan sonra doktorum folik asit verdi İlacı içip faydasını gören oldu mu gebe kalabildiniz mi :(
jamili Edaguzel ne kullanıyorsun hangi ilacı ? Benim arkadaşımında 3 yıldır olmuyordu bi dr gitti prowomen diye bi ilaç verdi oda vitamin. 3 aya hamile kalırsın dedi. İki aya kaldı. Bende 3 ay bebek denedim tutmadı. Dedim alayım bu ilacı deneyeyim 1 ay sonra tuttu. Belki tesadüf olmuştur bilemiyorum
papatyaolsun Folik asit gebe kalmanız için değil ki , eğer kalırsanız bebeğinizin nörolojik fonksiyonlarında herhangi bir gerilik olmasın diye kullanıyorsunuz. Bu yüzden gebe kalmadan en az 3 ay önce başlamanız gerekiyor
papatyaolsun Edaguzel gebelik düşünüyorsanız zaten kullanmalısınız, bebeğin nöral tüp defektleri için önemlidir. Ancak gebe kalmanızı sağlamaz.
HESA20 Bana da bu ay verdi bebek düşünüyoruz diyince bu verdiğim gübre gibi dedi😀 yumurtayı besliyor dedi 3 ay içersinde gebe olarak gelirsiniz dedi Rabbim büyük hayırlısı ile olur inşallah bu ay değerlendirmeli şekilde başladık şuan bel ağrım var bnmde günlerdir süren
Edaguzel HESA20 Bana da öyle dedi doktorum 3 ay içinde gebe olarak gelirsin dedi yaklaşık 20 gündür kullanıyorum umarım güzel sonuçlar alabiliriz
papatyaolsun HESA20 folik asit gebe kalmayı sağlamaz. Bebek düşünceniz varsa kullanmalısınız çünkü bebeğin nöral tüp defekti için önemlidir yani omuriliğinin sağlıklı oluşumunu sağlar. Ancak dediğim gibi bebek oluşumunu sağlamaz. Eğer bebek oluşursa ona faydası vardır umarım anlatabilmişimdir
HESA20 papatyaolsun canım anladım ama sadece folik asit değil inositol b 12 vitamin hepsi var sanırsam folik asit adı altında olan inositol sağlıyor doktor bildiğiniz gübre gibi düşünün dedi besler geliştirir dedi
papatyaolsun HESA20 hımm anladım kuzum o zaman haklı, kesinlikle böyle vitaminler yumurtalığı besliyor katılıyorum