BusraSY Sefcerr 1 ay önce orada doğum yaptım nurgül hanımda. Hastanedende doktorumdanda çoooook memnun kaldım. Doğumum 2 saat sürdü ve doktorumdan tam destek gördüm. Doğumdan sonra iyiki dedim hep
Zeynep21 Ben Bahçelievler de personelim ☺️Florya hekimleri hakkında bilgim olsa keşke pyalaşabilseydim 🙏
happydrms Zeynep21 Zeynep21 bende bahcelievlere gitmek istiyorum da hangi doktoru önerirsiniz acaba yardımcı olur musunuz 🤗
AGuler Bende ilk başlarda sevval hanıma gidiyordum özel numarası var ve whatsapptan mesajlarıma hemen cevap veriyordu. Ablamda ona doğum yaptırdı gayet memnundu.
Gulendam34 Gaziosmanpaşa medical park a gidiyorum 17. haftam doktorumuz Metin bey memnunum :) Florya da değil ama belki fikir olur
Sefcerr Ruvyda Peki sizmi istediniz yani bende kendi doktorumdan isticem yalnız çekiniyorum biraz acaba erkenmi diye 15 haftalık benim
Ruvyda Sefcerr Sefcerr benimde 14 haftalik. Doktor kendi verdi ama sizde isteyebilirsiniz herhangi bir durum oldugunda ulasmak icin gerekli bence
Mucizembenimm Bende seval hanıma gidiyorum kendisinden çok memnunum. Doğum fiyatları hakkında bilgi alan var mı? Ben henüz konuşamadım
Ruvyda Mucizembenimm Dogum fiyatlari biraz pahali acikcasi😒normal dogum 4500 demislerdi sezeryanda 5000 lerde.tabi ocaktan sonra fiyatlar degisecekmis
Sefcerr @Mucizembenimm Ruvyda ben sağlık sigortası tamamlama yaptırdım 7 buçuğa tüm kontroller testler vs ve doğum içinde
Zeynep21 happydrms ben İrina hanıma gidiyorum çok memnunum çok güzel ilgileniyor ama çok tıpun çalıştığını da söyleyim ☺️
BusraSY burcubr Kasım ayında doğum yaptım, fiyatları ozaman 4500 civarıydı. Muayene ise 145 idi. Ama şuan nedir bilmiyorum
gulse BusraSY merhaba ben de Nurgül hanımın gözetimindeyim. Rica etsem fikirlerinizi paylaşır mısınız ?Normal Doğum mu yaptınız doktor hanımın yaklaşımı nasıldı ?Hastaneden memnun kaldınız mı