YesimAykut Esilasuu yaaaa😐😐 hayırlısı buymuş canım🤗 en doğru zamanı bekliyoruz❤️ ben bu ay ara veriyorum diğer ay tekrar başladım klomen🤗
Esilasuu YesimAykut ben artık ilaç felen de kullanmisycam artık allahim ne zaman nasip ederse o zaman olur
YesimAykut Esilasuu bende bu ay kullanmıycam da bilmiyorum ne zaman başlarım ilerleyen aylarda artık, çok üzülüyorum yaaaa neden olmuyor bilinmiyor ve bilinmezliğe gidiyorum 😔 keşke hamile kalabilsem kolayca😔
asli_hmz Umudumsun098 kızlar doktorum progesteron için kan vermemi istedi,akşam kan versem fark edermi🙏🏻🙏🏻
YesimAykut Esilasuu canım tüp bebeğe yönlendirdi doktor gazi üni hastanesi, bakalım yarın gideceğim tekrar aşılama olur herhalde hala hamile değilim yumurtam çatlamamış malesef😐 sen naptın canım
Esilasuu YesimAykut canım bende hacamat yaptırdım sırt ve kuyruk sokumuma bidahaki Ay kasiga ve ayaklara yaptiricam insallh faydası olur bakalım ama bu ay da efendim erken adet oldum hatta bugün oldum
Bbk88 YesimAykut merhaba canım pkos mu var sen de büyüme sorunu mu var çatlama sorunu mu kac tane aşılama oldun
YesimAykut Bbk88 merhaba canım, bende bilmiyorum kimse pcos demedi, 2 kez aşılama, 3 kez klomen çatlatma iğnesi, 1 kez femara çatlatma iğnesi oldum, hayırlısı canım 🙏 tekrar başladım gonal f kullanmaya aşılama olacağım bu ay da gazi üni prof a gittim bu ay❤️
Esilasuu YesimAykut yavrum allahtan ümit kesilmez ben artık doktora gitmekten vazgeçtim gitmiycem hacamat felen yaptırıp deniycem sağlıklı beslenicwm esimle ikimiz keçi boynuzu icicez bakalim allahim hayırlı zamanda verir insallh sende bence öyle yap çünkü ilaç kullanmakta zararli