umrumdadegil Beyzab95 her pozisyon zor sanırım kafa yukarda olunca da yukarı baskı altta olunca alta baskı
Cmscms06 Birannis peki döndüğünü kendiniz anlayabildiniz mi? Benimki de 32de tersti 35te kontrolüm var ama çok meraklanıyorum döndü mü dönmedi mi diye 🥲
myprincessgirl 28 de muayene gittiğimde baş geliş dedi dr ondan önce mi döndü bilmiyorum 35+6 dayım çok şükür baş geliş hala
Arzuanne umrumdadegil midem çalışmıyor sıkışıyor heralde Rennie Duo şurup içiyorum o zaman anca yoksa sabaha kadar şiş oluyor
Youngmotherr umrumdadegil benim oğlum 19dan beri baş aşağıydı 33-34 gibi transvers duruştaydı yan duruyordu 35 de yine döndü bu sefer kanaldaydı
Whopper 30 da döndü dönerken hissettim resmen karnımın içinde kazan çevirdiler sanki 🤣 32 olduk kafası aşağıda kasıklarıma baskı yapıyor
Tuba_6321 Blueberry0 benimde öyle canım 37 haftalık olacağız hala ters 11 Ocak sezeryan olucam bu arada başını yukarda görüyon mu bende çiftboynızlu Rahim var doktorum onun içinde bebek kendini düzeltemiyor demişti karnım biçimsiz olmuş başı yukarda olduğu için