momlife10 Mervetns ben şuan İdris beye gidiyorum 25 haftadayim ama devlette bir doktor tutturup orda sa takip edilmek istiyorum dogum için
momlife10 Lamraaa bende öyle duydum sanırım burhaniyeye gidicem zaten sezeryan olsa bir gün kaliyorsun
Mervetns momlife10 maddi olarak sıkıntı olduğu için devlette yapmayı düşünüyorum. Fakat endişeleniyorum da. Ne yapacağıma karar veremedim.
Harmony2q Lamraaa Merhabalar ben şuan Edremit sigortada takipliyim ama Burhaniye devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim.33+3 haftalığım şuan gitsem kabul ederler mi bir bilginiz var mı?İsteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı?
Lamraaa Harmony2q doğuma kadar ona gidersin kabul eder heralde canim sezeryan konusunu bilmiyorum onu bu görüşürsün Aylin hanımla
Harmony2q Lamraaa 2 sene önce boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum küçücük odalarda 3 kişi kalıyordu çok temiz de sayılmazdı çok etkiledi bu durum beni o yüzden vazgeçtim.
Denizzasl Mervetns Mervetns şükürler olsun sezeryan oldu çok güzel geçti tek sıkıntısı şu acıları bi r an önce atlatmak🙏🏻
Denizzasl Harmony2q sağolun çok teşekkür ederim isteğe bağlı değildi ilk normalle girdim 7 saat sancı sonrası 1 cm açıklık vardı ve açıklık olmadı suyum patlamıştı mecburen sabah sezeryan oldum Edremit devlet hastanesinde
Denizzasl Harmony2q benim doktorum kendi doktorum Ertan beydi ama gittiğim gün Adnan bey nöbetçiydi ve ameliyatımı o yaptı gerçekten çok iyi ve çok ilgiliydiler hemşirelerle beraber ameliyata giten hemşireler çok yardımcı oldular