Harmony2q Lamraaa Merhabalar ben şuan Edremit sigortada takipliyim ama Burhaniye devlet hastanesinde doğum yapmaya karar verdim.33+3 haftalığım şuan gitsem kabul ederler mi bir bilginiz var mı?İsteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı?
momlife10 Mervetns korfez kötü ve boşa pahalı deniyor banada burhaniye hijyenik dendi ama sezeryanda devlette anestezi hangisi yapılıyor onu merak ettim
Lamraaa momlife10 benim arkadaşlarım Burhaniye çok temiz çok memnun kaldık dediler ben ondan gidiyorum canım ama Edremit’te de normal doğum yapan arkadaşlarım var onlarda ebeler çok tecrübeli çok iyi dediler
Mervetns Devlette spinal anestezi ile sezeryan yapılıyor. Sezeryan konusunda devletten memnunlar. Normal doğum ebeler giriyor devlette.
Mervetns momlife10 normal doğumda yapmıyorlar sanırım. Sezeryanda da epidural olmaz. Bütün acıyı hissedersin. Spinal yapmaları lazım ki tamamen alt kısmın uyuşması için
Mervetns momlife10 temizlik konusunda sorun duymadım ama koyuş sistemi tek wc olması vs ne kadar hijyenik işte 🤷🏻♀️ yakınlarımıza iş düşüyor işte biz girmeden temizleyecekler. Siz kaç haftalıksınız? Ve doktorunuz kim?
momlife10 Mervetns ben şuan İdris beye gidiyorum 25 haftadayim ama devlette bir doktor tutturup orda sa takip edilmek istiyorum dogum için
momlife10 Lamraaa bende öyle duydum sanırım burhaniyeye gidicem zaten sezeryan olsa bir gün kaliyorsun