minikmucizeemaak Deletedmom_85 Yook buralardayım ama konulara çok dahil olamıyorum 😂 Uğraşıyoruz bebişle camım büyüyoruz sen nasılsın nasıl gidiyor
Deletedmom_85 minikmucizeemaak ay minnos doğdu da büyüyor he🥹 napayım canım işte aynı yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür iyiyiz
Lalemmm12 ikizprensesannesi ben erken gebelik testi yaptım çubuk gibi olanlardan çıkmadı içim rahat etmedi küçük kaset aldım net çıktı
Pamuk Lalemmm12 Bu testler her zaman daha önce gösterir. 2 gebeligim de de bunlarla öğrendim kaset testte çıkmadı.Kizim 7,oğlum da 9 beta ile öğrendim.Kaset testler bu sayıları algilamiyor.
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Ayy zaman ne hızlı dimi ya 🥲 Sağlıkla kavuşun inşAllah, sağlıkla büyütelim ❤️
Deletedmom_85 minikmucizeemaak amin canım sağlıkla büyütelim tabi buyutmej için benim önce sağlıkla kavusmam lazım amiiiiin😬💞
Meryeminannesi20 Teslimenursevil kaset testi alın 10ml üzerinde olan gebelikleri ölçebiliyor erken testlerden bin kat daha iyi adet öncesi gebelik hormonu yükselmeye başladıysa kesinlikle ölçüyor bi şans verin.. Yanılma payı pek olmuyor kaset testlerde..