Pamuk Teslimenursevil Eşim diyor ki milyarlık testten sonra şükür hamile olduğunu öğrendik hobi haline gelmisti artik😂
Hilalaktscbk Teslimenursevil Ben de bir kere yapmıştım böyle çıkmıştı. Sonra üstünden 6 ay geçti artık normal yolla olmaz derken karnım ağrıyor diye gittim doktora hamilesin dedi. Hayırlısı hayırlı zamanda senin de başına gelsin inşaallah 🤗🫶🏻
Teslimenursevil Pamuk ama gerçkten öyle testlere verdiğimiz paralar eskiden ucuzdu şimdi pahalılar bide
Melekprenses Teslimenursevil yumurtlamadan üzerine 12 gün geçmesi gerekli. Adetinize 3 4 gün varsa kanda çıkma.ihtimali yüksek. Yarın tekrar erken gebelik testi yapın koyulasiyorsa vardır demek bence. Kan için adet gününüzü bekleyin.
B1cnm Hayırlısı olsun inşallah ama şuan cok yeni tutunma zamanı bende bu şekilde öğrendim 2 günde bir koyuluğunu takip etim test yaparak şuan dinlenmeye bırak kendini ben 3 haftalıken öğrendim şuan 15 deyiz zorlu bir süreç Allah yardım etsin hepimize
ikizprensesannesi @Teslimenursevil Ay çok sevindim bakıyordum sana tedavi sürecince pozitif o test var yanii inşallah güzel yükselir değerlerin güzel ilerler amin 🤲🏻🌸
Teslimenursevil Melekprenses yumurtlamayla çatlama aynu şey mı oluyor kusura bakmayın bilmiyorum pek onları
Lalemmm12 Teslimenursevil onlarda çıkmıyor işte bende çıkmadı emin olmadım küçük kasette yaptım silik çıktı suan hamileyim bunlar bebek büyük olunca gösterir
Teslimenursevil Lalemmm12 erken gebelik testleri daha önce gösterir derler aslında kaset testim yok şuan ama aldıpımda denerim
Pamuk Lalemmm12 Bu testler her zaman daha önce gösterir. 2 gebeligim de de bunlarla öğrendim kaset testte çıkmadı.Kizim 7,oğlum da 9 beta ile öğrendim.Kaset testler bu sayıları algilamiyor.
Melekprenses Teslimenursevil hayır yumurtlama oluyor sonra yumurtalar çatlıyor. Yumurtlama zamanı eşinin spermiyle senin yumurtaların dolleniyor catlamaya kadar. Ovulasyonda pik görmek yumurtalar çatlıyor demek yani değerlendirme yapılıyor.
Meryeminannesi20 Teslimenursevil kaset testi alın 10ml üzerinde olan gebelikleri ölçebiliyor erken testlerden bin kat daha iyi adet öncesi gebelik hormonu yükselmeye başladıysa kesinlikle ölçüyor bi şans verin.. Yanılma payı pek olmuyor kaset testlerde..
Teslimenursevil Melekprenses anladım canım ben o günleri bilmiyorum çatlama günü tahminen geçen hafta çarşamba yada perşembe buda bi tahmin yani
ikizprensesannesi @Lalemmm12 Erken gebelik testi bebek çok yeniyken gösteriyor misal benim değerim 19 dı gösterdiğinde kasette çıkmıyor bu değerde
Lalemmm12 ikizprensesannesi ben erken gebelik testi yaptım çubuk gibi olanlardan çıkmadı içim rahat etmedi küçük kaset aldım net çıktı
poyrazin_annesi28 Teslimenursevil Var kuzum bunda. Pembe çizgi görünüyor 🥹 Test yaparsan buraya da at insallah vardir bebisin 🤲🏻