melise bebegin kalp atisi zaten surekli kontrol ediliyor nts den cok kisa sure cikiliyor wc ve yuruyus icin oyle bir durumda derhal mudahele ediliyor. Bu surecte epidural aldim 3 kez ama bana pek etki etmedi baskiyi cok fazla hissettim ben. Ama dedigim gibi son saate kadar aman aman dayanilmaz olmuyo sancilar dogum yani bu o kadari normal son 1 saat ozellikle son yarim saat aslinda oldukca zordu geri kalan 11 saat oyle degil. Zaten sanci siddetli olunca bi anda acildi. Korkmayin ama gucunuzu guzel toplayin. Siz dusunmeyin bunlari doktorunuzun karar verecegi seyler siz o surecte kendinize odaklanin. Bebeginizle konusun birbirinize yardim edin dogumda siz bebeginizle basbasasiniz doktor da ebeler de sadece yardimci oyuncular. Guzelce hem fiziksel hem zihinsel olarak hazirlanin güçlenin. Guzel beslenin aç uykusuz gitmeyin mesela. Allah sizi de bir avazda kurtarsin. Normal dogum Allahin kadinlara bir lutfu gercekten keske butun kadinlar normal dogumla dogurabilseler bu guzel duyguyu tatsalar diyorum. Oncesi için endiseleri atin sonrasi zaten bahar bahçe :)