- Düzenlendi
Şuan 28 haftalık hamileyim erken mi sizce hazırlamak için
Şuan 28 haftalık hamileyim erken mi sizce hazırlamak için
İlk oğlumda 30. Haftamda başlamıştım yıkaması utulemesi eksikler vs derken 1 ayı buluyor zaten çantayı kapatması. Şuan 27. Haftamdayim ve riskli bir gebelik yaşıyorum doğumum son ana kalamıcak o yüzden bu hafta yavaştan yıkamayı düşünüyorum artık 30. Haftalar ideal yani 🤗
29+3 olduk. Bugün başladım yikamaya. Eksikler var hala. İki üç haftaya hazırlamış olurum heralde çantayı kenarı. Kızımda da 30larin başlarında hazırlamıştım diye hatırlıyorum. Nolur nolmaz hazır dursun.
Bagci01 ben liste yapıp yavaş yavaş kenara koymuştum. 32 de hazırladım. İyiki hazırlamışım, erken doğum riskim oldu 25 de hastaneye yattım, yine o çantadaki eşyaları kullandık, arabadaydı valiz. Eşyalarınızı almaya başlayın bence listeniz olsun elinizde. Hazırlamak 1 saatlik iş
31 de hazirladim hem eksikler cikiyor koyuyorsun sonradan iyi oluyor
Bagci01 28 de hazırladım riskim yoktu kafam rahat doğumum bekliyprum şimdi
32 haftalık ben postu gözü yaşlı okuyorumdur daha hiç bir hazırlık yapmadım 🥲 organizer sipariş verdim onların gelmesini bekliyorum herşey tek tek yıkancak yerleşcek
Bagci01 ilk gebelikte 36 da hazırladım 41 de sezeryan oldum 😅 bu 2. Gebelıgım ve sezeryan olucagı için yine aynı sekılde hazırlamayı düşünüyorum 😁 ama 2. Gebelıkte insan herseyı erteliyor 🙈
Meryeminannesi20 ben de öyle başladım 37de ancak tamam oldu hediyelikler ve geldi. Şimdi de son dakika makyaj çantası ve koymak için açık bekliyor kapatıp gideceğim sancı gelince
Merhaba güzel anneler 💕Bende 20+4 hamileyim tabi benim için çanta hazırlamak henüz erken çalışmaya da devam ediyorum zaten 😃Sadece şöyle Bi sorum olcak doğum odasında hediyelik bişeyler ve resim için balonlu vs bişeyler düşünüyorum ama bunu nasıl ayarlamak gerekiyor yaa gününden önce ya da sınra doğuma gidersem ona ne zaman karar verip anlaşmalıyım? Ve hastane çantasına neler koydunuz kızlar
Bagci01 ben 35 te hazırladım🙄 ama tüm eşyaları 31. haftada yıkayıp ütülemiştim