sevgilikendim Ecexxxxxx üsttekinde gördüyseniz o direk efektsiz. Alttaki daha net görelim diye efekt yapmıştım o zaman daha iyi 😁
sevgilikendim Birbebekumudu her gün yaparım heralde ben ya o kadar sabırsızım ki her gün test yapıyorum. Şimdi testte yanlışlık olsa ya da kuruma çizgisi yanıldım desem 2 gün üst üste böyle çıkmazdı demi ya
sevgilikendim Yenibirannee 2 gündür böyle çıkıyor . Yani testte yanlışlık vs olsa 2 gün böyle çıkmazdı değilmi ya
Birbebekumudu sevgilikendim emin ol çıkmazdı hatta elinde ovulasyon varsa bide onu dene bakalım benim 3gun koyu cikmisti
Yenibirannee sevgilikendim benim 2 gebeligimde de çıkmadi. çıktığında kan verdim pozitifti. adetinize kac gun var?
sevgilikendim Birbebekumudu beta çok küçük olsa da ovülasyon koyu çıkar mı ki var elimde ovülasyon testi
YesimAykut sevgilikendim aaa evet silik çizgi varrr bence yarın ilk idrarınla tekrarla testi😌 maşallah ❤️🙏
sevgilikendim YesimAykut yani inşallah vardır bazen yanıltıyor hayırlısı olsun 💗🙏 bu yorumlar bile bazen o kadar iyi geliyor ki. Gerçekten o anı yaşasam nasıl mutlu olurum Allah bilir 🫶
Eminewwwwww Kızlar bende klomen kullandım ve bugün 20 günüm oldu kasıklarımda karnında ve sırtım da ağrı var birazda midem bulanıyor bugün test yaptım çok silik çıktı acaba hamilemiyim